Královéhradecká PreGo dováží z Itálie suroviny cukrářům
8. 7. 2002 | Hospodářské noviny
Chuť vodního melounu či žlutého kiwi se mohou letos v létě stát hitem při výrobě rukodělné zmrzliny. Tvrdí to Vratislav Herda, jednatel královéhradecké firmy PreGo, která z Itálie dováží suroviny k výrobě právě tohoto typu zmrzliny. Herda však také míní, že již není daleko doba, kdy cena kopečku kvalitní zmrzliny u nás se vyrovná cenám v západní Evropě a v průměru se zvedne na zhruba 17 korun.
Zdroj: Hospodářské noviny, 8. 7. 2002
© Copyright AGRIS 2003 - Publikování a šíření obsahu agrárního WWW portálu AGRIS je možné (pokud není uvedeno jinak) pouze za podmínky uvedení zdroje v podobě www.agris.cz a data publikace v AGRISu.
Přímá adresa článku:
[http://www.agris.cz/detail.php?id=174169&iSub=518 Vytištěno dne: 20.12.2025 13:40
