Pěstujeme salát, špenát a další listové zeleniny
17. 7. 2002 | Hospodářské noviny
Zelené části rostlin, zejména salátu, jsou oblíbenou součástí našeho jídelníčku. Jsou nejen zdravé, ale obohacují pokrmy po stránce chuťové a na talíři vypadají navíc dekorativně. Byla by však škoda zůstávat pouze u salátu, když je možné na zahrádce pěstovat i další druhy listové zeleniny, například čekanku, mangold, endivii, polníček, fenykl, šruchu, špenát atd. V knize se dozvíte o způsobech pěstování těchto zelenin vše potřebné.
Eva Pekárková: Pěstujeme salát, špenát a další listové zeleniny. Kniha stojí 98 Kč včetně DPH.
Zdroj: Hospodářské noviny, 17. 7. 2002
© Copyright AGRIS 2003 - Publikování a šíření obsahu agrárního WWW portálu AGRIS je možné (pokud není uvedeno jinak) pouze za podmínky uvedení zdroje v podobě www.agris.cz a data publikace v AGRISu.
Přímá adresa článku:
[http://www.agris.cz/detail.php?id=174169&iSub=518 Vytištěno dne: 28.12.2025 03:46
