PIVOVAR ODMÍTL PASTERIZACI
23. 3. 2004 | Právo
Chodovar v Chodové Plané na Tachovsku se zařadil k hrstce pivovarů, jež dosahují delší trvanlivosti piva mikrofiltrací na membráně namísto zahřátí a následného zchlazení, které vede k nežádoucí změně chuti. Chodovar tak chce vyjít vstříc milovníkům chmeloviny, kteří neslyší rádi slovo "pasterizace".
Zdroj: Právo, 23. 3. 2004
© Copyright AGRIS 2003 - Publikování a šíření obsahu agrárního WWW portálu AGRIS je možné (pokud není uvedeno jinak) pouze za podmínky uvedení zdroje v podobě www.agris.cz a data publikace v AGRISu.
Přímá adresa článku:
[http://www.agris.cz/detail.php?id=174169&iSub=518 Vytištěno dne: 23.12.2025 20:42
