Agris.cz - agrární portál

PEF zahájila kurz celoživotního vzdělávání v Klatovech

18. 10. 2004 | Agris

Klatovské konzultační středisko Provozně ekonomické fakulty České zemědělské univerzity Praha (PEF ČZU) ve spolupráci s Úhlava o.p.s. v sobotu 16.10.2004 zahájilo v rámci své činnosti kurz celoživotního vzdělávání v oboru Veřejná správa regionální rozvoj. Informoval o tom vedoucí vzdělávacího střediska Ivo Šašek. PEF ČZU tak zahajuje vzdělávací blok, který je určen nejen současným absolventům středních škol, ale i zájemcům, kteří odmaturovali již dříve a nyní si chtějí zvýšit kvalifikaci a rozšířit své znalosti.

Formou celoživotního vzdělávání mají možnost vyzkoušet si své schopnosti, aniž by se stávali řádnými studenty univerzity. Posluchači kurzu absolvují čtyřsemestrální dálkové studium a pokud splní prospěchová kriteria daná fakultou, bude jim umožněno pokračovat ve vzdělávání formou dálkového bakalářského studia. V rámci dvou semestrů budou moci vypracovat bakalářskou práci a na závěr studia složit státní zkoušku a tím získat titul Bc. Velký zájem o tuto formu studia napovídá, že konzultační středisko PEF ČZU a Úhlava o.p.s. učinily další krok k rozvoji lidských zdrojů nejen v Klatovech, ale i v rámci regionu.


Zdroj: Agris, 18. 10. 2004





© Copyright AGRIS 2003 - Publikování a šíření obsahu agrárního WWW portálu AGRIS je možné (pokud není uvedeno jinak) pouze za podmínky uvedení zdroje v podobě www.agris.cz a data publikace v AGRISu.

Přímá adresa článku:
[http://www.agris.cz/detail.php?id=174169&iSub=518 Vytištěno dne: 30.04.2024 12:28