Seznam mezinárodních norem ISO pro potraviny
19. 7. 2005 | ÚZPI
Příručka slouží k informaci o mezinárodních normách ISO existujících v potravinářské sféře (týkají se především metod analýzy a měření, systémů řízení jakosti, definic a specifikací výrobků, příp. výrobních, přepravních a skladovacích podmínek). Ve 12 komoditních kapitolách se uvádějí číselná označení a příslušné názvy vybraných norem platných k 31. 3. 2005.
Zdroj: ÚZPI, 19. 7. 2005
© Copyright AGRIS 2003 - Publikování a šíření obsahu agrárního WWW portálu AGRIS je možné (pokud není uvedeno jinak) pouze za podmínky uvedení zdroje v podobě www.agris.cz a data publikace v AGRISu.
Přímá adresa článku:
[http://www.agris.cz/detail.php?id=174169&iSub=518 Vytištěno dne: 14.12.2025 21:09
