Agris.cz - agrární portál

Lesy České republiky ukončily vyhodnocování nabídek

12. 9. 2005 | Agris

Státní podnik Lesy České republiky (LČR) v pátek 9. září ukončil vyhodnocování nabídek soukromých firem ve výběrových řízeních pro zajišťování těžebních a pěstebních prací. Informoval o tom mluvčí LČR Lubomír Šálek. Podle jeho údajů se do výběrových řízení na 37% procent lesů spravovaných státním podnikem se přihlásilo 158 zájemců a bylo podáno 1072 nabídek. Vítězové budou oznámeni dnes. Vyřazení zájemci o smluvní spolupráci s LČR budou mít možnost nahlédnout do dokumentace a zjistit důvod svého vyřazení.

K veřejné části výběrových řízení byli po dohodě s LČR přizváni také zástupci České asociace podnikatelů v lesním hospodářství (ČAPLH). V zájmu transparentnosti a objektivity vyhodnocení nabídek stanovil ministr zemědělství Petr Zgarba jako pozorovatele výběrových komisí členy dozorčí rady podniku, která je složena mimo jiné i z poslanců parlamentu ČR.


Zdroj: Agris, 12. 9. 2005





© Copyright AGRIS 2003 - Publikování a šíření obsahu agrárního WWW portálu AGRIS je možné (pokud není uvedeno jinak) pouze za podmínky uvedení zdroje v podobě www.agris.cz a data publikace v AGRISu.

Přímá adresa článku:
[http://www.agris.cz/detail.php?id=174169&iSub=518 Vytištěno dne: 17.05.2024 04:22