Snídani Potravinářské komory ČR s novináři
20. 6. 2007 | Agris
Zahájit týden neformální pracovní snídaní ochucenou aktuálními informacemi z úst představitelů a hostů druhého největšího tuzemského zpracovatelského oboru - Potravinářské komory ČR je cílem „Snídaně s novináři“, která se tentokrát bude konat za účasti předsedy Výboru Evropského parlamentu pro životní prostředí, veřejné zdraví a bezpečnost potravin MUDr. Miroslava Ouzkého v pondělí 25. června 2007 od 9.00 hodin v prostorách Pizzerie Coloseum Václavské náměstí 1, Palác Koruna (1. patro).
Témata k diskusi:
1/ Problematika životního prostředí - směrnice IPPC, revize rámcové směrnice o odpadech
2/ Dobrovolné nutriční označování potravin - doporučené denní množství
3/ Zrušení požadavků na HACCP v mikropodnicích
4/ Úvaha Ministerstva životního prostředí ČR zavést zálohy na plastové lahve
Za Potravinářskou komoru ČR budou k diskusi se zástupci médií připraveni:
Ing. Jaroslav Camplík, prezident Potravinářské komory ČR
Ing. Miroslav Koberna, ředitel Potravinářské komory ČR
Ing. Martin Walter, předseda legislativního výboru Potravinářské komory ČR
Ing. Jana Ježková, předsedkyně výboru pro životní prostředí Potravinářské komory ČR
Ing. Jaroslav Camplík
prezident PK ČR
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Další informace a potvrzení účasti: Barbora Frydrychová, agentura Walker Communications,
tel.: 731 585 975 , e-mail: press@walkercom.cz
Zdroj: Agris, 20. 6. 2007
© Copyright AGRIS 2003 - Publikování a šíření obsahu agrárního WWW portálu AGRIS je možné (pokud není uvedeno jinak) pouze za podmínky uvedení zdroje v podobě www.agris.cz a data publikace v AGRISu.
Přímá adresa článku:
[http://www.agris.cz/detail.php?id=174169&iSub=518 Vytištěno dne: 20.12.2025 13:31
