SZPI zakázala výrobu v provozovně Extim Profi
17. 10. 2007 | SZPI
Státní zemědělská a potravinářská inspekce (SZPI) zakázala výrobu potravin studené kuchyně v provozovně Extim Profi, s.r.o., Lískovec 34 ve Frýdku-Místku, neboť laboratorní testy prokázaly u Šlehané nivy s datem použitelnosti do 17. 10. 2007 nadlimitní výskyt bakterie Listeria monocytogenes. Firma Extim Profi vyrobila dvanáct kilogramů této potraviny.
Inspekce zároveň upozorňuje veřejnost, aby Šlehanou nivu s datem použitelnosti do 17. 10. 2007 od společnosti Extim Profi nekonzumovala.
Zpracoval: Mgr. Ivo Klemeš - vedoucí oddělení komunikace, tel.: +420-542426633
Zdroj: SZPI, 17. 10. 2007
© Copyright AGRIS 2003 - Publikování a šíření obsahu agrárního WWW portálu AGRIS je možné (pokud není uvedeno jinak) pouze za podmínky uvedení zdroje v podobě www.agris.cz a data publikace v AGRISu.
Přímá adresa článku:
[http://www.agris.cz/detail.php?id=174169&iSub=518 Vytištěno dne: 15.12.2025 21:19
