Agris.cz - agrární portál

Výrobní úsek Lesů ČR řídí Černík, personální Říha, mluvčím Drahný (Právo)

3. 1. 2008 | Silvarium

Řízením výrobně-technického úseku podniku Lesy České republiky byl pověřen Jiří Černík (43), který dosud řídil Krajský inspektorát LČR v Hradci Králové. Ředitelem nově vytvořeného personálního úseku se stal Mikuláš Říha (56), který dosud vedl personální odbor podniku.

Novým mluvčím a vedoucím odboru tiskového a firemní identity LČR se stal Radek Drahný (31). Nahradil Šárku Kubelkovou, která z podniku v polovině prosince odešla. Drahný od začátku roku 2004 až dosud pracoval jako mluvčí správy Krkonošského národního parku (KRNAP). Předtím byl ředitelem turistického informačního centra Špindlerův Mlýn.

V prosinci jmenovaný generální ředitel LČR Jiří Novák tím dokončil změny v nejvyšším managementu firmy. Obchodním ředitelem LČR se k 1. lednu, jak již dříve Novák oznámil, stal Bedřich Foukal. Ekonomickým ředitelem je Zdeněk Sýkora. Z původního managementu LČR na svém místě zůstal správní ředitel Svatopluk Sýkora, který úsek vede od poloviny srpna.


Zdroj: Silvarium, 3. 1. 2008





© Copyright AGRIS 2003 - Publikování a šíření obsahu agrárního WWW portálu AGRIS je možné (pokud není uvedeno jinak) pouze za podmínky uvedení zdroje v podobě www.agris.cz a data publikace v AGRISu.

Přímá adresa článku:
[http://www.agris.cz/detail.php?id=174169&iSub=518 Vytištěno dne: 29.04.2024 09:31