Agris.cz - agrární portál

Ředitelem Lesů ČR byl jmenován Svatopluk Sýkora

2. 1. 2009 | MZe ČR

K 1. 1. 2009 jmenoval ministr zemědělství Petr Gandalovič generálním ředitelem s.p. Lesy ČR (LČR) Svatopluka Sýkoru. Sýkora dosud působil jako správní ředitel LČR.

„Chci zachovat kontinuitu řízení Lesů České republiky, a proto jsem jmenoval generálním ředitelem Svatopluka Sýkoru, který se manažersky osvědčil jako správní ředitel. Dosavadní ředitel Jiří Novák bude působit na ministerstvu na pozici náměstka úseku lesního hospodářství,“ řekl ministr zemědělství Petr Gandalovič. Dosavadní ředitel Jiří Novák působí na Ministerstvu zemědělství na pozici náměstka úseku lesního hospodářství od 1. 1. 2009.

„Jmenováním do funkce jsem samozřejmě potěšen. I když díky řadě měsíců dosavadního působení v podniku nepotřebuji žádnou dobu na seznámení s ním, musím teď několik dní věnovat nezbytné operativě související s převzetím funkce. Poté budu připraven podrobněji prezentovat své záměry,“ řekl ke jmenování nový generální ředitel LČR Svatopluk Sýkora.

Ing. Svatopluk Sýkora (1955) vystudoval ČVUT. Působil na ředitelských pozicích například ve společnostech ČS reality, BENZINA, ALIACHEM, AGROPOL a řadě dalších.


Zdroj: MZe ČR, 2. 1. 2009





© Copyright AGRIS 2003 - Publikování a šíření obsahu agrárního WWW portálu AGRIS je možné (pokud není uvedeno jinak) pouze za podmínky uvedení zdroje v podobě www.agris.cz a data publikace v AGRISu.

Přímá adresa článku:
[http://www.agris.cz/detail.php?id=174169&iSub=518 Vytištěno dne: 27.04.2024 11:12