Agris.cz - agrární portál

Uzené ze Sasova

14. 12. 2009 | ÚZEI, Agronavigator.cz

Česká novinka - uzené vepřové maso v biokvalitě.

Maso je stejně jako ostatní sasovské výrobky bez dusitanů, obsahuje pouze bio kořenící směs a mořskou sůl. Ze sasovského vepřového masa jej vyrábí (stejně jako šunku) společnost LE&CO – Ing. Jiří Lenc, s.r.o.

V nabídce je celkem 7 partií: plec, kýta, pečeně, krkovice, bok, špek a koleno.

Maso je vakuově balené o hmotnosti přibližně 0,5 kg. Trvanlivost je 21 dní od data výroby.

Příležitostně bude v nabídce i uzené maso z nekastrovaných kanečků, jejichž chov se na Biofarmě Sasov realizuje. Více informací o chovu kanečků najdete zde.

Uzené maso ze Sasova můžete pravidelně koupit v pražských obchodech Lumo Natur – Arkády Pankrác a Biotop ve Školské ulici. Nebo si jej objednat přímo na www.biofarma.cz a svoji objednávku vyzvednout na jednom ze zavážecích míst po Praze, v Brně a Českých Budějovicích. Více informací o rozvozu masa najdete zde. Jedno ze zavážecích míst je i pražský Toulcův dvůr.

Zdroj: Lenka Bauerová, www.biospotrebitel.cz


Zdroj: ÚZEI, Agronavigator.cz, 14. 12. 2009





© Copyright AGRIS 2003 - Publikování a šíření obsahu agrárního WWW portálu AGRIS je možné (pokud není uvedeno jinak) pouze za podmínky uvedení zdroje v podobě www.agris.cz a data publikace v AGRISu.

Přímá adresa článku:
[http://www.agris.cz/detail.php?id=174169&iSub=518 Vytištěno dne: 03.05.2024 12:58