Agris.cz - agrární portál

Ovocný játrový salám

20. 1. 2010 | ÚZEI, Agronavigator.cz

Společnost Bedford z německého Osnabrücku představila nový játrový salám s mangem a papajou. Jedná se o jemný prémiový výrobek s lahodnou játrovou chutí a vysokým ovocným podílem. V Německu je k dostání v exkluzivních lahůdkářstvích a řeznictvích a ve vyhlášených potravinářských maloobchodech.

Jeden kus tohoto výjimečného klasického masného výrobku současného chuťového trendu má hmotnost okolo 1 100 g. Tato novinka je věrná hlavní zásadě společnosti Bedford „kvalita bez náhražek“. Podle vlastních slov společnosti jsou k výrobě masných výrobků používány výhradně prvotřídní přísady, kterými jsou čerstvé vepřové maso, pečlivě upravená vepřová játra, pistácie, smetana a koření. To vše propůjčuje játrovému salámu s mangem a papájou kvalitu spojenou s řemeslným mistrovstvím a láskou k detailu. Díky své ovocné krémové chuti s vysokým podílem manga (jedenáct procent) a papáji (sedm procent) je tato novinka vhodná zejména pro labužníky. Je narážena do přírodních střev a při maximálně 7 °C má 21 denní trvanlivost.


Zdroj: ÚZEI, Agronavigator.cz, 20. 1. 2010





© Copyright AGRIS 2003 - Publikování a šíření obsahu agrárního WWW portálu AGRIS je možné (pokud není uvedeno jinak) pouze za podmínky uvedení zdroje v podobě www.agris.cz a data publikace v AGRISu.

Přímá adresa článku:
[http://www.agris.cz/detail.php?id=174169&iSub=518 Vytištěno dne: 28.04.2024 01:28