Agris.cz - agrární portál

Nová značka BabyTime

4. 2. 2010 | ÚZPI

Penny Market nově přichází s kompletní řadou pod značkou BabyTime. Suroviny na přípravu dětské výživy BabyTime pocházejí z ekologického zemědělství.

V rámci této značky Penny Market nabízí kompletní výživu, kosmetiku a dětské plenky. Řada BabyTime je určena především pro kojence a batolata a nabízí pestrou nabídku 22 produktů dětské výživy. Jedná se o obilno-mléčné kaše, kompletní výživu pro kojence, zeleninové příkrmy, speciální příkrmy pro dobrý spánek a ovocné přesnídávky. To vše v nejrůznějších příchutích.

Penny Market výrobky BabyTime přebírá od své mateřské společnosti v Německu v původních, německých obalech. Penny Market tak v České republice dále rozšiřuje svoji nabídku biopotravin. Kromě výrobků pod novou, českou značkou BioStyle nyní také nabízí dětskou a kojeneckou výživu v biokvalitě.


Zdroj: ÚZPI, 4. 2. 2010





© Copyright AGRIS 2003 - Publikování a šíření obsahu agrárního WWW portálu AGRIS je možné (pokud není uvedeno jinak) pouze za podmínky uvedení zdroje v podobě www.agris.cz a data publikace v AGRISu.

Přímá adresa článku:
[http://www.agris.cz/detail.php?id=174169&iSub=518 Vytištěno dne: 29.04.2024 13:50