Agris.cz - agrární portál

Úřad pro potraviny a veterinární záležitosti – profil České republiky

14. 4. 2010 | MZe ČR

Úřad pro potraviny a veterinární záležitosti (FVO) zpřístupňuje klíčové informace o jednotlivých členských státech EU. Profil země je kompilace klíčových informací o každém členském státu EU, které využívá Evropská komise pro své monitorovací a prosazovací aktivity.

Profil země obsahuje pět posledních zpráv FVO z inspekcí v příslušné zemi, hodnocení Komise, jak příslušný členský stát reagoval na její audity a inspekce, přehled, jak je v členském státu organizován kontrolní systém, statistické údaje (výroba, spotřeba a obchod potravinami, zvířaty a plodinami) členského státu a vybrané webové stránky příslušného členského státu.

Profily jednotlivých zemí (České republiky) poskytující základní informace o příslušné zemi, které využívá při své kontrolní činnosti FVO a které jsou k dispozici i jiným subjektům, naleznete na webových stránkách Evropské komise.


Zdroj: MZe ČR, 14. 4. 2010





© Copyright AGRIS 2003 - Publikování a šíření obsahu agrárního WWW portálu AGRIS je možné (pokud není uvedeno jinak) pouze za podmínky uvedení zdroje v podobě www.agris.cz a data publikace v AGRISu.

Přímá adresa článku:
[http://www.agris.cz/detail.php?id=174169&iSub=518 Vytištěno dne: 27.04.2024 14:24