Agris.cz - agrární portál

Freshbedýnky s novým srdcem. Rozšířený eshop, dodavatelé a sortiment.

16. 6. 2010 | Agris

Populární pražský bedýnkový systém s rozvozem až do domu rozšířil svou spolupráci s  farmáři a uvedl možnost „sestavit si vlastní bedýnku“.

K původním dodavatelům jako je pan Verich z Trávnic , ekofarma Sluníčko z  Dolního Bousova, pan Novotný z Velkých Popovic a ekofarma Zelený Dvůr z  Horních Počernic přibyly ekofarmy Bílý mrak rodiny Sůsových z  Týniště nad Orlicí , Botanicus z Ostré , Terestra a pan Horský z  Černošic, pan Holub z Čihalína a Camphill z Litoměřic.

Z ovoce a zeleniny od těchto zemědělců si teď můžete sestavit bedýnku přesně dle Vašich přání – v  elektonickém obchodě, který naleznete zde: http://shop.freshbedynky.cz. Navíc si to vše můžete nechat dovézt až do domu.

V obchodě naleznete i netradiční vybavení do kuchyně – spiralizér. Nástroj, se kterým pobavíte celou rodinu a nastrouháte více než dvoumetrové špagety třeba z  cukety. Nebo z mrkve. A pak je s chutí sníte. A třeba takové špagety s krémem z  biojahod z farmy Botanicus...

Pro ilustraci, speciální nabídka pro tento týden je:

první české biojahody! z farmy Botanicus, 89 Kč/kg

první české biotřešně z farmy Bílý mrak od Sůsových a z farmy Sluníčko. 88 Kč/kg. Když si jich objednáte celkem 100kg, budou za 79 Kč/kg!

bílé kedlubny z farmy Zhoř - 33 Kč / ks

mladá cibulka s natí z farmy Zhoř - 33 Kč / svazek

ředkvičky z farmy Zhoř - 33 Kč / svazek

hlávkový salát ze Zeleného Dvora - 32 Kč / ks


Zdroj: Agris, 16. 6. 2010





© Copyright AGRIS 2003 - Publikování a šíření obsahu agrárního WWW portálu AGRIS je možné (pokud není uvedeno jinak) pouze za podmínky uvedení zdroje v podobě www.agris.cz a data publikace v AGRISu.

Přímá adresa článku:
[http://www.agris.cz/detail.php?id=174169&iSub=518 Vytištěno dne: 30.04.2024 09:11