Agris.cz - agrární portál

Freshbedýnky s novými tuzemskými farmáři

25. 6. 2010 | ÚZPI

Poznejte svého farmáře.

K původním dodavatelům jako je pan Verich z Trávnic, ekofarma Sluníčko z Dolního Bousova, pan Novotný z Velkých Popovic a ekofarma Zelený Dvůr z Horních Počernic přibyly ekofarmy Bílý mrak rodiny Sůsových z Týniště nad Orlicí, Botanicus z Ostré, Terestra a pan Horský z Černošic, pan Holub z Čihalína a Camphill z Litoměřic.

Z ovoce a zeleniny od těchto zemědělců si teď můžete sestavit bedýnku přesně dle Vašich přání – v elektonickém obchodě, který naleznete zde: shop.freshbedynky.cz.

Navíc si to vše můžete nechat dovézt až do domu. V obchodě naleznete i netradiční vybavení do kuchyně – spiralizér. Nástroj, se kterým pobavíte celou rodinu a nastrouháte více než dvoumetrové špagety třeba z cukety. Nebo z mrkve. A pak je s chutí sníte. A třeba takové špagety s krémem z biojahod z farmy Botanicus...


Zdroj: ÚZPI, 25. 6. 2010





© Copyright AGRIS 2003 - Publikování a šíření obsahu agrárního WWW portálu AGRIS je možné (pokud není uvedeno jinak) pouze za podmínky uvedení zdroje v podobě www.agris.cz a data publikace v AGRISu.

Přímá adresa článku:
[http://www.agris.cz/detail.php?id=174169&iSub=518 Vytištěno dne: 29.04.2024 01:19