Agris.cz - agrární portál

Hodnocení burzy zvířat - žádost o spolupráci

12. 7. 2010 | cschms.cz

Stejně jako v jiných podnikatelských činnostech, i v sektoru chovu masného skotu platí, že úspěšný prodej je základním předpokladem ekonomiky podnikání. I my jsme si toho samozřejmě vědomi, a proto se snažíme pro naše členy vytvářet nástroje, které k tomuto cíli chovatelům pomohou. Jedním z nich je i internetová burza zvířat, kterou jsme již před lety na našich stránkách spustili. Má-li však být tento nástroj stále platným pomocníkem, nesmí zůstávat bez vývoje. A proto jsme jej před několika měsíci doplnili o službu tzv. hlídacího psa, který sleduje vybrané inzeráty za vás a automaticky vás emailem informuje o nových inzerátech, které odpovídají vašim požadavkům.

Naším cílem je služby pro naše členy a chovatele masného skotu neustále zlepšovat a vyvíjet. Z tohoto důvodu potřebujeme mít zpětnou vazbu a znát váš názor, ze kterého můžeme lépe usuzovat na to, jaké služby využíváte a jak jste s nimi spokojeni. Jedině tak jsme schopni efektivně investovat čas a peníze do vývoje nových, co nejužitečnějších, nástrojů.

Pokud jste naši internetovou burzu zvířat někdy v minulosti využili, budeme velmi rádi, pokud budete věnovat krátkému dotazníku, který má za cíl vyhodnotit váš názor na její fungování, maximální pozornost a pokusíte se na několik otázek odpovědět co nejzodpovědněji a nejkonkrétněji. Celý dotazník má pouhých několik otázek a jeho vyplnění vám nezabere více než několik málo minut. V případě, že jste v minulosti na našem webu inzerovali opakovaně, nabídne vám rovněž možnost zodpovědět otázky jak individuálně (ve vztahu k jednotlivým inzerátům), tak hromadně.

Máte možnost rovněž napsat slovní hodnocení jednak vlastní burzy zvířat, tak celého svazového webu. Pokud ve vašich názorech objevíme něco, co by se dalo pro další vývoj využít, rádi vaše myšlenky zapracujeme.

Údaje získané prostřednictvím vašich odpovědí slouží výhradně k vnitřním potřebám ČSCHMS a nebudou předávány dalším osobám.

Vážíme si vašeho názoru a děkujeme předem za váš aktivní přístup.

V případě dalších dotazů nás neváhejte kontaktovat na emailu info@cschms.cz.


Zdroj: cschms.cz, 12. 7. 2010





© Copyright AGRIS 2003 - Publikování a šíření obsahu agrárního WWW portálu AGRIS je možné (pokud není uvedeno jinak) pouze za podmínky uvedení zdroje v podobě www.agris.cz a data publikace v AGRISu.

Přímá adresa článku:
[http://www.agris.cz/detail.php?id=174169&iSub=518 Vytištěno dne: 28.04.2024 23:17