Agris.cz - agrární portál

Olomoucký kraj vydal publikaci s ekologickou tématikou

18. 9. 2010 | Agris

V minulých dnech vyšla publikace Ekologická výchova Olomouckého kraje obsahující přehled ekologických výukových programů, seminářů, publikací, pomůcek a akcí. Materiál určený pro školy a školská zařízení vydal Olomoucký kraj.

V úvodní části publikace jsou uvedeny přehledné popisy dvaceti pěti organizací spolu s jejich aktivitami, které na poli environmentálního vzdělávání, výchovy a osvěty realizují. Součástí materiálu jsou také kontaktní údaje pro objednávku nabízených služeb.

Další část brožury je rozdělena na čtyři základní části podle předmětu nabídky. První část nabízí přehled ekologických výukových programů určených zejména pro děti a žáky navštěvující mateřské školy, základní školy, střední školy, ale i pro další případné zájemce. Druhá část shrnuje přehled seminářů určených pro pedagogy. Ve třetí části je uveden přehled publikací, videokazet, DVD a dalších pomůcek využitelných pro environmentální výchovu. Čtvrtá část poskytuje sumář vzdělávacích a osvětových akcí realizovaných pro veřejnost.

Brožura Ekologická výchova Olomouckého kraje ve školním roce 2010/2011 bude distribuována na všechny školy a školská zařízení v Olomouckém kraji na začátku výše uvedeného školního roku. Její elektronická podoba je k dispozici na internetových stránkách Olomouckého kraje v sekci školství, mládež a sport - ekologická výchova - aktuální nabídka ekovýchovných programů, seminářů a pomůcek.

Publikace byla vydána v nákladu 800 výtisků, kraj za ně zaplatil 70 tisíc korun.


Zdroj: Agris, 18. 9. 2010





© Copyright AGRIS 2003 - Publikování a šíření obsahu agrárního WWW portálu AGRIS je možné (pokud není uvedeno jinak) pouze za podmínky uvedení zdroje v podobě www.agris.cz a data publikace v AGRISu.

Přímá adresa článku:
[http://www.agris.cz/detail.php?id=174169&iSub=518 Vytištěno dne: 30.04.2024 15:04