Agris.cz - agrární portál

Přijďte na 1. selský biotrh s produkty ekologických zemědělců

4. 10. 2010 | Potravinářská komora

Toulcův dvůr zve všechny milovníky dobrého jídla a životního prostředí na 1. trh potravin od drobných zemědělců, kteří hospodaří šetrně k životnímu prostředí. Trh se uskuteční dne 12. října 2010 mezi 15. až 19. hodinou v areálu Toulcova dvora na Praze 10, v ulici Kubatova 1.

Na trhu se představí celá řada drobných ekohospodářů z širokého okolí. Všichni prodejci budou certifikovanými ekologickými zemědělci. Budete zde tedy moci nakoupit potraviny od přímo od sedláků pěstované s ohledem na okolní životní prostředí.

Biotrh je prvním svého druhu u nás a nabídne nejen zeleninu, ale také pečivo, masné výrobky, mléčné výrobky, nápoje či vína vše v kvalitě bio. Aktualizovaný seznam přítomných ekozemědělců a další informace jsou k nalezení na www.biospotrebitel.cz/biotrh.

Pro milovníky překvapení v bedýnkách jsme připravili možnost objednání bedýnky od vybraných sedláků dopředu na webu www.bedynky.cz prostřednictvím družstva Biokošík PRO-BIO LIGY.

Přijďte podpořit ekologické zemědělce a jejich práci, která přináší pozitiva nám všem, a samozřejmě si přijďte dobře nakoupit a pochutnat. Další možnost bude 9. listopadu na stejném místě ve stejném čase.

Biotrh organizuje ZS Toulcův dvůr a PRO-BIO LIGA.

Kontakt

Jan Valeška

Tel: 272 660 501

Mail: info@biospotrebitel.cz

www.biospotrebitel.cz/biotrh


Zdroj: Potravinářská komora, 4. 10. 2010





© Copyright AGRIS 2003 - Publikování a šíření obsahu agrárního WWW portálu AGRIS je možné (pokud není uvedeno jinak) pouze za podmínky uvedení zdroje v podobě www.agris.cz a data publikace v AGRISu.

Přímá adresa článku:
[http://www.agris.cz/detail.php?id=174169&iSub=518 Vytištěno dne: 29.03.2024 07:43