Agris.cz - agrární portál

Nejprodávanějšími biopotravinami v síti SPAR ČOS jsou mléčné výrobky

4. 4. 2011 | bio-info.cz

Rostoucí zájem o bioprodukty zaznamenává ve svých prodejnách společnost SPAR ČOS, která v sortimentu nabízí zejména biopotraviny vlastní značky. Její biořada SPAR Natur*pur v současné době obsahuje více než 100 výrobků.

Zájem o biopotraviny v prodejnách společnosti SPAR ČOS neustále stoupá, obrat jednotlivých výrobků se pohybuje v řádech statisíců korun za rok. Právě zvýšená obliba biovýrobků potvrzuje současný trend v chování zákazníků. „Bioprodukty si získávají stále více našich zákazníků. Roste především poptávka po naší biořadě SPAR Natur*pur, což potvrzují zejména výsledky jejího prodeje. Zákazníci si totiž stále více uvědomují, že konzumace kvalitních potravin se pozitivním způsobem odráží na jejich zdraví,“ říká Martin Ditmar, generální ředitel SPAR Česká obchodní společnost.

SPAR ČOS se i letos stal generálním partnerem veletrhu Biostyl, který se koná ve dnech 8. - 10. dubna 2011 na Výstavišti Incheba Expo Praha. „Díky vlastní řadě biovýrobků máme návštěvníkům veletrhu opravdu co nabídnout. Všichni, kdo chtějí ochutnat a poznat tuto zdravou biořadu mají na veletrhu výbornou příležitost. Představíme a dáme všem návštěvníkům veletrhu ochutnat naše nejlepší Natur*pur produkty,“ dodává Martin Ditmar. Navíc přímo na veletrhu uvaří špičkový šéfkuchař Zdeněk Pohlreich v rámci představení této biořady zdravá a chutná jídla ve své cooking show.

Zdroj: Moderní obchod


Zdroj: bio-info.cz, 4. 4. 2011





© Copyright AGRIS 2003 - Publikování a šíření obsahu agrárního WWW portálu AGRIS je možné (pokud není uvedeno jinak) pouze za podmínky uvedení zdroje v podobě www.agris.cz a data publikace v AGRISu.

Přímá adresa článku:
[http://www.agris.cz/detail.php?id=174169&iSub=518 Vytištěno dne: 28.04.2024 13:04