Agris.cz - agrární portál

Lesy ČR jsou nejobdivovanější firmou Libereckého kraje

22. 4. 2011 | Lesy České republiky, s. p.

Lesy ČR zaznamenaly velký úspěch ve 13. ročníku žebříčku obdivovaných firem, jehož již tradičním organizátorem je Sdružení CZECH TOP 100. V rámci krajských žebříčků Lesy ČR obsadily prvenství v Libereckém kraji a staly se tak nejobdivovanější firmou Libereckého kraje.

Žebříček 100 obdivovaných firem ČR sestavuje CZECH TOP 100 již od roku 1999 a to na základě hlasování manažerů významných společností, ekonomických a finančních analytiků, zástupců oborových sdružení, svazů a profesních asociací. V rámci hlasování oslovení odborníci hodnotí řadu kritérií, od základních ukazatelů firmy přes její vztah k lidem ve firmě po vztah firmy ke společnosti (odpovědnost k životnímu prostředí a vztah ke společnosti, podpora regionu, charitativní a obecně prospěšné projekty apod.).

Pro účely žebříčku jsou firmy rozděleny do 25 oborů. Struktura získaných dat umožňuje rovněž sestavit pořadí nejobdivovanějších firem v jednotlivých krajích. V oborové kategorii Zemědělství, lesnictví, těžba dřeva a rybolov se Lesy ČR umístily na čtvrtém místě.


Zdroj: Lesy České republiky, s. p., 22. 4. 2011





© Copyright AGRIS 2003 - Publikování a šíření obsahu agrárního WWW portálu AGRIS je možné (pokud není uvedeno jinak) pouze za podmínky uvedení zdroje v podobě www.agris.cz a data publikace v AGRISu.

Přímá adresa článku:
[http://www.agris.cz/detail.php?id=174169&iSub=518 Vytištěno dne: 19.05.2024 02:09