Agris.cz - agrární portál

Prazdroj spustil linku na stáčení do PET-lahví

24. 8. 2011 | Euro

Plzeňský Prazdroj zahájil zkušební provoz linky na stáčení do plastových lahví. Linka za přibližně 150 milionů korun s maximálním hodinovým výkonem 18 tisíc lahví je největší jednorázovou investicí firmy v posledních pěti letech. „Na prvním místě je pro nás přání spotřebitelů. Jejich preference se mění a roste poptávka po praktických baleních. Naši sládkové vaří tradiční česká piva a naším cílem je dlouhodobě nabízet spotřebitelům tu nejvyšší kvalitu jak u našich tradičních produktů, tak u novinek v oblasti balení. Naši pivaři si zaslouží ten nejlepší pivní zážitek a naším úkolem je jim ho dodat,“ konstatoval generální ředitel Prazdroje Doug Brodman.

Ve stále více poptávaném PET-balení nyní Prazdroj nabízí značky Primus, Klasik a Velkopopovický kozel. PET-lahve, které pivovar používá, chrání pivo před světlem a oxidací. Komponenty linky do nové haly centrální stáčírny postupně naváželo více než třicet kamionů.


Zdroj: Euro, 24. 8. 2011





© Copyright AGRIS 2003 - Publikování a šíření obsahu agrárního WWW portálu AGRIS je možné (pokud není uvedeno jinak) pouze za podmínky uvedení zdroje v podobě www.agris.cz a data publikace v AGRISu.

Přímá adresa článku:
[http://www.agris.cz/detail.php?id=174169&iSub=518 Vytištěno dne: 26.04.2024 09:05