Agris.cz - agrární portál

Zemědělský svaz uzavřel smlouvu o spolupráci se společností Schauman,s.r.o.

21. 5. 2012 | Zemědělský svaz ČR

Ve čtvrtek 17. května podepsal předseda zemědělského svazu ČR  Ing. Martin  Pýcha s jednatelem společnosti Schauman,s.r.o. Dr. Ing. Jiřím  Kuníkem smlouvu o spolupráci a navázal tak smlouvy z minulých let. Obě organizace spolupracují již od roku 2007. a obě strany vnímají tuto spolupráci jako užitečnou.

Ing. Pýcha ke spolupráci řekl: „Společnost Schauman vnímám jako jednu z nejvýznamnějších firem na českém trhu zabývajících se krmivy pro zvířata a konzervačními látkami. Velmi si vážím si, jejich ochoty podporovat náš svaz“.

Naproti tomu Ing. Kuník dlouhodobou spolupráci okomentoval slovy: „Uvědomujeme si význam nevládních organizací pro české zemědělství a naší podporou Zemědělského svazu chceme ukázat, že zemědělci nejsou pouze našimi obchodními partnery ale, že nám také záleží na rozvoji jejich podnikatelského prostředí“.

Společnost Schauman působí na českém trhu od roku 1994 a zabývá se poradenstvím v oblasti výživy zvířat, v oblasti bioplynu, ekologického hospodaření. Je výrobcem krmných směsí pro prasata, skot, koně, drůbež, ovce a kozy.


Zdroj: Zemědělský svaz ČR, 21. 5. 2012





© Copyright AGRIS 2003 - Publikování a šíření obsahu agrárního WWW portálu AGRIS je možné (pokud není uvedeno jinak) pouze za podmínky uvedení zdroje v podobě www.agris.cz a data publikace v AGRISu.

Přímá adresa článku:
[http://www.agris.cz/detail.php?id=174169&iSub=518 Vytištěno dne: 30.04.2024 05:18