Agris.cz - agrární portál

Soutěž k 50. výročí společné zemědělské politiky - zúčastněte se!

2. 10. 2012 | ec.europa.eu

Evropská komise spouští při příležitosti oslavy 50. výročí společné zemědělské politiky novou iniciativu představující osvědčené postupy v oblasti informování o zemědělské politice a politice rozvoje venkova, tedy o společné zemědělské politice.

Vyvinuli jste komunikační akci nebo kampaň v oblasti zemědělství nebo rozvoje venkova, kterou byste chtěli představit mezinárodnímu publiku? Pak si vás chceme vyslechnout! Pokud zastupujete profesionální komunikační agenturu, obecná nebo odborná média, nevládní organizaci nebo veřejnou správu, můžete se přihlásit. Nezáleží na tom, zda váš projekt již skončil, nebo stále probíhá - můžete ho přihlásit, pokud jeho prováděcí fáze nezačala dříve než 1. ledna 2010. Svůj projekt nebo projekty můžete přihlásit do pondělí 22. října 12:00 do jedné z následujících kategorií:                                      

Komunikace určená zainteresovaným osobám                                                   

Je vaše komunikační kampaň zacílená především na lidi s odborným zájmem, jako jsou osoby s rozhodovací pravomocí a osoby utvářející veřejné mínění, odborné organizace, zemědělci nebo jiné zainteresované osoby? Pokud ano, zvolte si tuto kategorii.                                         

Komunikace určená veřejnosti                                                    

Je vaše komunikační kampaň zacílená především na širokou veřejnost, které přináší jasné a srozumitelné informace související s každodenním životem občanů? Pokud ano, zvolte si tuto kategorii.

Inovativní komunikace                                                  

Je váš komunikační projekt zaměřený na zainteresované osoby nebo širokou veřejnost obzvlášť inovativní nebo pozoruhodný z hlediska použitých komunikačních nástrojů, akcí nebo postupů? Potom si zvolte tuto kategorii.

Akce spoleufinancované z EU                                                    

Získal váš projekt dotaci (via tato dotace) z Evropské komise a jste hrdí na dosažené výsledky? Potom si prosím zvolte tuto kategorii.                                            

Přihlášky posoudí porota složená ze specialistů v oblasti komunikace a z odborníků na zemědělskou politiku a politiku rozvoje venkova. Tři finalisté v každé kategorii budou pozváni na slavnostní předávání cen v prosinci 2012 v Bruselu. Pozvané publikum z řad odborníků v oblasti komunikace na místě zvolí tři vítěze, kteří si odnesou vítěznou cenu za první, druhé a třetí místo. Můžete být jedním z nich!                                        

Více zde                                                


Zdroj: ec.europa.eu, 2. 10. 2012





© Copyright AGRIS 2003 - Publikování a šíření obsahu agrárního WWW portálu AGRIS je možné (pokud není uvedeno jinak) pouze za podmínky uvedení zdroje v podobě www.agris.cz a data publikace v AGRISu.

Přímá adresa článku:
[http://www.agris.cz/detail.php?id=174169&iSub=518 Vytištěno dne: 30.04.2024 14:41