Agris.cz - agrární portál

O festival Jídlo z blízka je mimořádný zájem

26. 7. 2013 | bio-info.cz

Třetí ročník gastronomického festivalu Jídlo z blízka se dostal do své druhé poloviny. A zaznamenává mimořádný zájem. 

Do této chvíle si hosté rezervovali více než 1 000 speciálních menu. Většína akcí doprovodného programu byla plně obsazena, zbývající hlásí poslední volná místa.

„Jsme teprve v polovině festivalu a již teď evidujeme stejný počet rezervací do zapojených restaurací jako za celý minulý ročník. Ukazuje se, že lidé mají o kvalitní jídlo vyrobené z nejčerstvějších surovin od místních farmářů stále větší zájem,“ říká Lucie Frgalová ze sdružení Slow Food Brno, které Festival organizuje a které v Brně prosazujenávrat místních surovina tradic„pomalého jídla“. „Festival v červenci vhodně doplňuje kulturní nabídku města Brna, vytváří pohostinnou atmosféru a umožňuje si léto v Brně naplno užít“, dodává Frgalová. 

Veškeré informace o Festivalu, rezervace míst v restauracích a nákup vstupenek na akce doprovodného programu najdete na www.jidlozblizka.cz


Zdroj: bio-info.cz, 26. 7. 2013





© Copyright AGRIS 2003 - Publikování a šíření obsahu agrárního WWW portálu AGRIS je možné (pokud není uvedeno jinak) pouze za podmínky uvedení zdroje v podobě www.agris.cz a data publikace v AGRISu.

Přímá adresa článku:
[http://www.agris.cz/detail.php?id=174169&iSub=518 Vytištěno dne: 28.04.2024 00:29