Agris.cz - agrární portál

Komentáře a analýzy k problematice zemědělství a ekoenergií: Mojmír Severin, GE Money Bank

27. 3. 2014 | Agris

  • Ing.Mojmír Severin
  • ředitel sektoru zemědělství a ekoenergie GE Money Bank

Mojmír Severin se dlouhodobě zabývá ekonomikou v zemědělství i zemědělskou politikou a je připraven komentovat následující témata:

-       Vize, trendy a strategie v oblasti vývoje zemědělského sektoru

-       Systémy investičních podpor v zemědělství

-       Provozní a investiční financování v zemědělství

-       Financování zemědělské techniky

-       Financování státní i nestátní zemědělské půdy

-       EU a zemědělská politika

-       Obnovitelné zdroje energie, bioplynové stanice, zpracování biomasy a energii šetřící projekty

Máte-li zájem o analýzu či komentář k některému z výše uvedených témat, neváhejte se na Mojmíra Severina obrátit. Mojmír Severin čerpá ze svých více než 15 letých zkušeností v oblasti zemědělského poradenství. V pozici ředitele sektoru zemědělství a ekoenergie GE Money Bank má na starosti celkem 35 % trhu, banka je jasnou jedničkou ve financování českých zemědělců a je dlouhodobě jejich nejsilnějším partnerem. Zkušenosti Mojmíra Severina a jeho kolegů využívají tisíce podnikatelů v zemědělství, díky podpoře a poradenství GE Money Bank jsou její klienti nejúspěšnější při žádostech o zemědělské dotace. Banka farmářům pomáhá s financováním investic, zemědělské techniky, státní i soukromé půdy, specializuje se i na financování v oblasti ekoenergií.

  • Ing. Mojmír Severin
  • Ředitel sektoru zemědělství a ekoenergie GE Money Bank                                                  

Mojmíra Severina můžete kontaktovat prostřednictvím telefonu či emailu:

  • Telefon: +420 602 963 079
  • Email: mojmir.severin@ge.com

Mojmír Severin nastoupil do funkce ředitele sektoru zemědělství a ekoenergie GE Money Bank v roce 2011. Před tím vedl dceřinou společnost GE Money Bank, AgroConsult Bohemia, která poskytovala poradenství podnikatelům v zemědělství. Zde působil deset let. Mojmír Severin vystudoval provozně podnikatelský obor na Jihočeské univerzitě v Českých Budějovicích, kde získal titul Ing.

  • Pavel Zúbek,
  • tiskový mluvčí GE Money Bank

GE Money Bank patří mezi největší české peněžní ústavy. Jsme univerzální bankou, která disponuje třetí největší sítí 252 poboček a téměř 700 bankomatů. Své služby orientujeme jak na občany, tak na malé a střední podniky. Náš běžný účet Genius Gratis byl v roce 2013 vyhodnocen českou veřejností v soutěži Zlatá koruna jako nejlepší finanční produkt na trhu. Ve stejné soutěži uspěly u odborné poroty naše platební inovace - Bezkontaktní platební nálepka se stala novinkou roku, NFC platební karta v mobilu zvítězila mezi kartami. Vlastní kapitál GE Money Bank tvoří 37 miliardy Kč, konsolidovaná kapitálová přiměřenost ve výši 23, 6 % je i nadále jednou z nejvyšších na trhu.

GE Money Bank patří do skupiny General Electric (GE). Skupina GE je třetí největší firmou na světě, pravidelně se objevuje v žebříčcích nejobdivovanějších a nejinovativnějších společností světa. GE založil Thomas Alva Edison. Skupina sdružuje firmy z oblasti průmyslu a financí a reaguje na nejpalčivější problémy dnešního světa. Podniká v oblastech, jako je výroba letadlových motorů či elektrické energie, ve finančních službách nebo lékařské zobrazovací technice. GE působí ve více než 100 zemích světa a zaměstnává přibližně 300 tisíc lidí. Pro více informací navštivte: www.ge.com.

V případě zájmu o další informace kontaktujte, prosím:

Pavel Zúbek, mobil: +420 725 420 107, tel.: +420 224 442 120, e-mail: pavel.zubek@ge.com

  • Ogilvy Public Relations
  • Milan Kříž, tel.: 221 998 237, 602 266 316, e-mail: milan.kriz@ogilvy.com
  • Libor Procházka, tel.: 221 998 267, 725 385 869, e-mail: libor.prochazka@ogilvy.com
  • nebo Servis pro media na www.gemoney.cz

 


Zdroj: Agris, 27. 3. 2014





© Copyright AGRIS 2003 - Publikování a šíření obsahu agrárního WWW portálu AGRIS je možné (pokud není uvedeno jinak) pouze za podmínky uvedení zdroje v podobě www.agris.cz a data publikace v AGRISu.

Přímá adresa článku:
[http://www.agris.cz/detail.php?id=174169&iSub=518 Vytištěno dne: 28.04.2024 11:35