Agris.cz - agrární portál

Zemědělský den Kralovice

25. 6. 2014 | Zemědělský svaz ČR

Desítky pokusných políček s kulturními rostlinami, přehlídka hospodářských zvířat a množství zemědělské techniky bude k vidění na 38. ročníku Zemědělské výstavy, kterou pořádá Kralovická zemědělská a.s. ve svém středisku na Hadačce.

Odborníci tak naleznou dostatek informací pro své další podnikání a na praktických pokusech se mohou rozhodnout pro konkrétní odrůdu zemědělských plodin, získají informace o možnostech zlepšení chovu a modernizace strojního vybavení.

Výstava však není určena jen pro odbornou veřejnost, ale také pro ostatní návštěvníky, pro něž bude připravena možnost navštívit moderní stáje, prohlédnout si další hospodářská zvířata, současnou i historickou techniku či zblízka si prohlédnout zemědělské plodiny a získat tak četné informace o současném zemědělství.

Novinkou je i zapojení do projektu Zemědělství žije!, díky němuž děti školního a předškolního věku získají základní informace o výrobě základních zemědělských komodit v rámci několika poznávacích soutěží a naučné stezky. Zpestřením akce bude i několik dalších soutěží pro všechny účastníky. Výstava se uskuteční ve čtvrtek 26. června od 9 do 15 hodin.


Zdroj: Zemědělský svaz ČR, 25. 6. 2014





© Copyright AGRIS 2003 - Publikování a šíření obsahu agrárního WWW portálu AGRIS je možné (pokud není uvedeno jinak) pouze za podmínky uvedení zdroje v podobě www.agris.cz a data publikace v AGRISu.

Přímá adresa článku:
[http://www.agris.cz/detail.php?id=174169&iSub=518 Vytištěno dne: 27.04.2024 12:56