1.9. 2014 1. jihočeská limousine show

Po předloňské premiéře se letošní rok na českobudějovickém výstavišti v rámci zemědělského veletrhu Země živitelka opět představí plemenoaberdeen angus, jehož chovatelé zde uspořádají již druhou jihočeskou angus show. Letos však 'angusáci' nezůstanou osamoceni – přidají se k nim chovatelé plemene limousine, kteří se rovněž rozhodli uspořádat svojí vlastní, historicky první, klubovou 'speciálku'. Soutěžní přehlídka angusů se uskuteční v pátek 29.8. a limousinů pak v pondělí 1.9.2014. Hodnocení angusů se ujme dánský rozhodčí pan Søren Riis Vester, šampionát limousinů pak bude "pískat" pracovník francouzského Midatestu pan Frédéric Madaule. Očekáváme, že chovatelé připraví kolekce čítají cca 40 – 50 kusů od každého z plemen.

Výstavu Jihočeská beef show, jejíž součástí bude 2. jihočeská angus show a 1. jihočeská limousine show, organizuje Český svaz chovatelů masného skotu, Asociace chovatelů plemene angus a Klub chovatelů plemene limousine ve spolupráci s dalšími organizacemi, partnery a sponzory.

Přehled sponzorů a partnerů není konečný, seznam neustále rozšiřujeme po kladném vyjádření dalších oslovených firem. Všem firmám, organizacím a osobám velice děkujeme za spolupráci a za podporu! Poděkování patří taktéž společnosti Jihočeský chovatel a.s., která zabezpečí krmivo a stelivo pro vystavená zvířata. 

Více informací: www.cschms.cz/beefshow

Tisk

Další články v kategorii

Agris Online

Agris Online

Agris on-line
Papers in Economics and Informatics


Kalendář


Podporujeme utipa.info