Agris.cz - agrární portál

Generálním ředitelem společnosti Intersnack je Pavel Šercl

22. 5. 2015 | ČTK

Novým generálním ředitelem společnosti Intersnack, předního výrobce slaných snacků a pochutin v České republice, je od dubna Pavel Šercl. Má zodpovědnost za Českou republiku, Slovensko, Maďarsko, Rumunsko a Bulharsko. Do týmu Intersnack přešel ze společnosti Mondelez International (dříve Kraft Foods). ČTK to řekl člen představenstva společnosti Martin Gajdolín.

Ze společnosti Mondelez International odešel po téměř jedenácti letech. Než se stal generálním ředitelem pro oblast Jadranu, zastával funkci obchodního, posléze generálního ředitele pro Českou republiku a Slovensko a dva roky působil také jako regionální obchodní ředitel pro střední Evropu.

Šercl podle Sbírky listin zároveň nahradil ve funkci předsedy představenstva Intersnacku Lubomíra Chvalovského, který byl z odvolán.

Podle posledních zveřejněných výsledcích ve Sbírce listin Intersnack dosáhl v roce 2013 obratu 1,4 miliardy korun a zisku před zdaněním 87 milionů. Zisk společnosti meziročně klesl o 49 milionů. Jediným akcionářem společnosti je finanční holding Intersnack International B.V. sídlící v nizozemském Arnhemu. Firma zahrnuje mimo jiné značky Bohemia, Chio či Canto.


Zdroj: ČTK, 22. 5. 2015





© Copyright AGRIS 2003 - Publikování a šíření obsahu agrárního WWW portálu AGRIS je možné (pokud není uvedeno jinak) pouze za podmínky uvedení zdroje v podobě www.agris.cz a data publikace v AGRISu.

Přímá adresa článku:
[http://www.agris.cz/detail.php?id=174169&iSub=518 Vytištěno dne: 03.05.2024 20:48