Agris.cz - agrární portál

Do výběrového řízení na podporu kvalitních potravin se přihlásilo 18 agentur

2. 6. 2015 | SZIF

Dne 1. června 2015 skončila lhůta pro podávání nabídek k veřejné zakázce „Rámcová smlouva – propagační a informační kampaň na podporu kvalitních potravin“. Zájem ze strany uchazečů byl mimořádný. Státní zemědělský intervenční fond (SZIF) obdržel celkem 34 nabídek od 18 agentur. Hodnotitelská komise bude nyní vybírat nejvhodnější uchazeče pro každou ze čtyř samostatných částí zakázky.

Veřejná zakázka, o které SZIF již informoval v souvislosti s uveřejněním zadávací dokumentace, je nově zaměřena obecněji na podporu kvalitních potravin. Na rozdíl od předchozích let se nyní nesoutěží jako komplexní zakázka, ale je rozděleno do čtyř částí:

  • 1. Strategická, kreativní a PR část
  • 2. Realizační část
  • 3. Mediální část
  • 4. Expoziční část

Ze 34 nabídek bylo pro první část podáno 9 nabídek, pro druhou část také 9, pro třetí část jich přišlo 7 a k poslední, čtvrté části, SZIF obdržel 9 nabídek. Jmenný seznam agentur, které zaslaly své nabídky, je uveden v tabulce na následující straně.

Nabídky bude nyní posuzovat 9členná hodnotitelská komise. S nejvhodnějšími uchazeči bude uzavřena rámcová smlouva na období 2 let od podpisu smlouvy.

Předpokládaná hodnota zakázky celkem za všechny uvedené čtyři části je 298 milionů Kč. SZIF bude na základě uzavřených rámcových smluv zadávat dílčí zakázky na požadovaná plnění.

Cílem propagační a informační kampaně bude zejména edukace spotřebitele v otázkách kvality potravin. Čeští spotřebitelé se při nákupu potravin stále primárně orientují podle ceny bez ohledu na kvalitu potravin, případně neumí kvalitu dostatečně definovat a rozpoznat. Výsledkem úspěšné komunikace by měla být změna v preferencích zákazníka, kdy bude při nákupu upřednostňovat potraviny s garantovanou kvalitou.

Vladimíra Nováková tisková mluvčí SZIF

Seznam přijatých nabídek je k dispozici v příloze PDF

PDF verze ke stažení


Zdroj: SZIF, 2. 6. 2015





© Copyright AGRIS 2003 - Publikování a šíření obsahu agrárního WWW portálu AGRIS je možné (pokud není uvedeno jinak) pouze za podmínky uvedení zdroje v podobě www.agris.cz a data publikace v AGRISu.

Přímá adresa článku:
[http://www.agris.cz/detail.php?id=174169&iSub=518 Vytištěno dne: 30.04.2024 09:42