Agris.cz - agrární portál

Na Ministerstvu zemědělství jsou určeni prošetřovatelé oznámení protiprávního jednání

27. 7. 2015 | MZe ČR

Na základě nařízení vlády č. 145/2015 Sb., o opatřeních souvisejících s oznamováním podezření ze spáchání protiprávního jednání ve služebním úřadu (dále jen „nařízení“) byli na Ministerstvu zemědělství určeni dva prošetřovatelé. Prošetřovateli dle ustanovení § 3 odst. 1 nařízení byli určeni JUDr. Radek Pokorný a JUDr. Milan Cikánek. Prošetřovatelé přijímají a prošetřují podání dle nařízení a v nich obsažené podezření.

Pro podání oznámení o podezření ze spáchání protiprávního jednání ve služebních úřadech v listinné podobě byla dle nařízení na Ministerstvu zemědělství zřízena uzamykatelná schránka u vchodu do budovy na adrese Těšnov 65/17, Praha 1, 110 00, která splňuje podmínky minimalizace možnosti odhalení totožnosti oznamovatele.

Pro podání oznámení o podezření ze spáchání protiprávního jednání ve služebních úřadech v elektronické podobě byla zřízena adresa elektronické poštyprosetrovatel@mze.cz.

Oznamovatel podání o podezření ze spáchání protiprávního jednání ve služebních úřadech má právo na utajení totožnosti, pokud o to v oznámení požádá. Prošetřovatel postupuje při prošetření tak, aby nedošlo k prozrazení totožnosti takového oznamovatele.


Zdroj: MZe ČR, 27. 7. 2015





© Copyright AGRIS 2003 - Publikování a šíření obsahu agrárního WWW portálu AGRIS je možné (pokud není uvedeno jinak) pouze za podmínky uvedení zdroje v podobě www.agris.cz a data publikace v AGRISu.

Přímá adresa článku:
[http://www.agris.cz/detail.php?id=174169&iSub=518 Vytištěno dne: 28.03.2024 09:50