Agris.cz - agrární portál

Templářská vína omlazují svůj vzhled

27. 8. 2015 | Agris

Templáři směle vyráží na trh s novou zbraní. Hrdě a se ctí v boji o klienty představují redesign etiket svých vín určených pro maloobchod.

Vinařské družstvo Templářské sklepy Čejkovice neustále pracuje na kvalitě svých vín i vzhledu jejich obalů. Se sklizní nového ročníku přichází s novým designem etikety u nejoblíbenějších produktů určených pro retailový prodej. Změna se týká vín jakostních, ročníkových a vín s přívlastkem.

Grafický koncept nové etikety zvýrazňuje letopočet 1248, kdy je datována první písemná zmínka o působení templářského řádu na území Čejkovic. Výrazná číslovka na barevném pozadí spolu s logem a motivem rytířů po stranách umožňuje vytvořit moderní vzhled, který by dokázal oslovit žádanou cílovou skupinu. Takovou, která ráda zkouší a objevuje nové věci a zážitky, jedinečnost a originalitu.

Nový vzhled etiket je atraktivnější, drží „rytířskou linii“ Templářů a především zjednodušuje orientaci jednotlivých řad vín v kategorii retail. K tomu napomáhá barevné odlišení etiket – zelená barva označuje bílá jakostní vína, červená barva jakostní červená vína a růžová barva jakostní rosé vína. Všechny pozdní sběry jsou označeny zlatou barvou,“dodává marketingový a obchodní ředitel Templářských sklepů Čejkovice Mgr. Lukáš Lukáš.

Jakostní vína jsou plněna do úzkých vysokých lahví s označením Elite. Láhev je nad etiketou ozdobena reliéfem loga Templářských sklepů Čejkovice. Oba výrazové prostředky tvoří jeden harmonický celek, čím napovídají, že i obsah je harmonicky vyvážený. Navíc na hrdle láhve přibyl zcela nový grafický prvek – česká vlajka ve tvaru skleničky. Tento motiv garantuje tuzemský původ hroznů.

Přesto, že předchozí packaging byl velmi oblíbený a výrazně napomáhal prodeji templářských vín, jsou tyto změny jasným impulzem k povzbuzení zájmu zákazníků o vína z Templářských sklepů Čejkovice.

Aktuální informace lze sledovat na facebooku Templářské sklepy Čejkovice a na stránkách  www.templarske-sklepy.cz, kde lze vína i objednávat.

Kontakty a bližší informace

* Bc. Luděk Tvrdý, account manager, PROMO PLANET, s.r.o., tel.: +420 733 713 335,  e-mail: ludek@promoplanet.cz

  • * Mgr. Lukáš Lukáš, obchodní a marketingový ředitel, Templářské sklepy Čejkovice, vinařské družstvo, tel.: +420 518 309 011,
  • e-mail: lukas@templarske-sklepy.cz

* www.templarske-sklepy.cz

 


Zdroj: Agris, 27. 8. 2015





© Copyright AGRIS 2003 - Publikování a šíření obsahu agrárního WWW portálu AGRIS je možné (pokud není uvedeno jinak) pouze za podmínky uvedení zdroje v podobě www.agris.cz a data publikace v AGRISu.

Přímá adresa článku:
[http://www.agris.cz/detail.php?id=174169&iSub=518 Vytištěno dne: 29.04.2024 06:59