Agris.cz - agrární portál

MZe poptává úklidové firmy, na čtyři roky za 104 milionů

7. 12. 2015 | ČTK

Ministerstvo zemědělství hledá úklidové firmy. Tendr na čtyři roky by neměl přesáhnout 104 milionů korun. ČTK to zjistila z věstníku veřejných zakázek. Ministerstvo předpokládá, že po vysoutěžení budou náklady na úklid nižší, řekl mluvčí resortu Hynek Jordán.

"Předpokládaná cena vyhlášené veřejné zakázky na zajištění úklidových služeb byla stanovena na základě fakturačních údajů v předchozím období," sdělil Jordán, podle něhož byla dříve smlouva také uzavřená na čtyři roky.

Firmy budou muset doložit, že již podobné zakázky za miliony korun ročně zvládly. Do výběrového řízení se mohou hlásit do 20. ledna příštího roku.

Největší část zakázky na čtyřletý úklid za 36,2 milionu korun je přímo za práce v budově ministerstva na pražském Těšnově. Další části zakázky jsou na úklid domů, kde například sídlí Státní pozemkový úřad nebo Státní zemědělský intervenční fond (SZIF).

Některé části zakázky se vztahují i na úklid regionálních poboček SZIF, například v Ústí nad Labem, v Liberci, v Brně nebo ve Frýdku-Místku.

drh mha


Zdroj: ČTK, 7. 12. 2015





© Copyright AGRIS 2003 - Publikování a šíření obsahu agrárního WWW portálu AGRIS je možné (pokud není uvedeno jinak) pouze za podmínky uvedení zdroje v podobě www.agris.cz a data publikace v AGRISu.

Přímá adresa článku:
[http://www.agris.cz/detail.php?id=174169&iSub=518 Vytištěno dne: 09.05.2024 01:08