Agris.cz - agrární portál

Workshopy VČELY V EKOSYSTÉMECH

3. 3. 2016 | majabee.cz

Pro pedagogy pražských škol a vedoucí kolektivů mládeže pořádá Spolek pro rozvoj včelařství MÁJA za finanční podpory Hl. města Prahy workshopy VČELY V EKOSYSTÉMECH v Agroenvironmentálním vzdělávacím centru – včelařském Areálu MÁJA v pražské Ruzyni. Pod vedením předního včelařského odborníka a přírodovědce RNDr. Václava Švamberka se seznámíte v širokých ekologických souvislostech se současnou situací našich opylovatelů, jejichž role je klíčová pro život člověka na této planetě.

V roce 2016 se uskuteční 2 workshopy v termínech 16. května a 17. října, vždy pondělí od 9 do 17 hodin. Účast v tomto interaktivním semináři je zdarma, každý účastník z řad pedagogů pražských škol a kolektivů mládeže navíc zdarma získá hodnotnou celobarevnou encyklopedickou knihu o 600 stranách VČELÍ PASTVA, která přináší bohatství obrazových a textových informací o 544 včelařsky významných rostlinách a řadu dalších zajímavých poznatků o přírodě, včelách i včelařství.

Přihlášky posílejte na e-mail spolek@majabee.cz. Další informace poskytne a na otázky odpoví koordinátorka kurzů Radka Ingrová, mobil 731 440 599, radka@majabee.cz. Více o organizátorovi kurzů se dozvíte na www.majabee.cz.


Zdroj: majabee.cz, 3. 3. 2016





© Copyright AGRIS 2003 - Publikování a šíření obsahu agrárního WWW portálu AGRIS je možné (pokud není uvedeno jinak) pouze za podmínky uvedení zdroje v podobě www.agris.cz a data publikace v AGRISu.

Přímá adresa článku:
[http://www.agris.cz/detail.php?id=174169&iSub=518 Vytištěno dne: 23.04.2024 13:01