Agris.cz - agrární portál

Ministerstvo se dozví za 6 milionů korun, jak jej vnímá veřejnost

23. 5. 2016 | ČTK

Ministerstvo zemědělství chce zjistit, jak jej vnímá veřejnost. Vypsalo proto tendr na marketingový průzkum za šest milionů korun. Vyplývá to zvěstníku veřejných zakázek. "Bude se jednat o rámcovou smlouvu, hodnota zakázky tak nemusí být vyčerpána," řekl již dříve ČTK 1. náměstek ministra Jiří Jirsa.

Rámcová smlouva by měla platit dva roky, firmy se do tendru mohou hlásit do konce června. Podle zadávací dokumentace se MZe zajímá o postoje široké i odborné veřejnosti například k obchodní strategii prodejců potravin. Výsledkem by mělo být také zjištění, jaké faktory ovlivňují spokojenost lidí s prací ministerstva. Průzkumníci budou zkoumat i názory na zábor půdy pro obnovitelné zdroje energie, na ryby a rybářství. Ministerstvo chce také zjistit, jak velký zásah na vnímání resortu mají u občanů média.

V dubnu zahájil resort kampaň "Ryba na talíř" na podporu konzumace sladkovodních ryb. Ta bude stát skoro sedm milionů korun. Kampaň zajistí státní příspěvková organizace Zařízení služeb MZe. Předloni ministerstvo zrušilo marketingový projekt s podobným zaměřením, který měl stát 60 milionů korun bez DPH.


Zdroj: ČTK, 23. 5. 2016





© Copyright AGRIS 2003 - Publikování a šíření obsahu agrárního WWW portálu AGRIS je možné (pokud není uvedeno jinak) pouze za podmínky uvedení zdroje v podobě www.agris.cz a data publikace v AGRISu.

Přímá adresa článku:
[http://www.agris.cz/detail.php?id=174169&iSub=518 Vytištěno dne: 28.03.2024 23:28