Agris.cz - agrární portál

Hospodářské noviny začaly na internetu prodávat víno

4. 8. 2016 | ČTK

Hospodářské noviny spustily na internetu obchod s víny z celého světa. Na webu hnvino.cz v současnosti nabízí několik stovek vybraných vín. Obchod provozuje ve spolupráci s firmou The Food Experience. Vydavatelství Economia to uvedlo v tiskové zprávě. HN víno je je podle generálního ředitele Economie Romana Latuskeho další služba vydavatelství mimo mediální oblast. Obchodní aktivity mimo mediální oblast mají i další vydavatelství.

"Díky velkým zkušenostem partnera The Food Experience můžeme nabídnout našim čtenářů nejlepší vína z celého světa, ale také garantovat skvělou cenu a výborný servis při dodání. Navíc každý týden na naše čtenáře čeká nová akční nabídka," uvedl ředitel inzerce David Voráček.

Ostatním e-shopům s vínem chce HN víno konkurovat bezplatnou dopravou, možností bezplatného vrácení zboží nebo garancí nejlepších cen v České republice.

Další vydavatelství například provozují virtuální mobilní telefony, což je případ Mafry a Ringieru. Ringier nabízí pod značkou Blesk elektřinu a plyn, Mafra zase mimo jiné zprostředkovává prodej realit.

Mediální dům Economia patří finančníkovi Zdeňku Bakalovi. Vydává deník Hospodářské noviny, týdeníky Ekonom, Respekt, Marketing & Media a několik odborných titulů. Provozuje také zpravodajské servery Ihned.cz a Aktuálně.cz, řadu tematických internetových titulů a služeb včetně freemailových portálů.


Zdroj: ČTK, 4. 8. 2016





© Copyright AGRIS 2003 - Publikování a šíření obsahu agrárního WWW portálu AGRIS je možné (pokud není uvedeno jinak) pouze za podmínky uvedení zdroje v podobě www.agris.cz a data publikace v AGRISu.

Přímá adresa článku:
[http://www.agris.cz/detail.php?id=174169&iSub=518 Vytištěno dne: 04.05.2024 11:30