Agris.cz - agrární portál

S otevřením nového sídla ZETOR POLSKA zvyšuje kvalitu služeb

2. 9. 2016 | Zetor

V letošním roce slaví značka ZETOR 70. narozeniny, jde o významné jubileum, které si jistě zaslouží nezapomenutelný dárek. A o takový dárek se postaral zástupce značky ZETOR v Polsku, když v polovině srpna otevřel nové sídlo společnosti. Všem svým zákazníkům, partnerům a zaměstnancům nadělil vyšší kvalitu a komfort poskytovaných služeb a v neposlední řadě také vytvořil reprezentativní a důstojné zázemí červeným traktorům ZETOR.

ZETOR a polský Kalisz k sobě neodmyslitelně patří po celou historii značky v Polsku a tak tomu zůstalo i nyní. Nové sídlo se přestěhovalo jen do výhodnější lokality, která se nachází v blízkosti hlavních tahů na Vratislav a Poznaň, a dále také v blízkosti místa plánovaného obchvatu města. Tímto umístěním se mohou zákazníci a partneři snadněji dostat do centrály společnosti.

Naší hlavní motivací při rozhodnutí o výstavě sídla bylo zvýšit kvalitu a komfort nabízených služeb směrem k zákazníkům a partnerům. Prezentace strojů, možnost jejich okamžitého testování při práci, servisní zázemí, sklad náhradních dílů, sklad traktorů, ale i výstavní prostor, to vše na jednom místě nám umožňuje se věnovat zákazníkovi a partnerovi na 100 % a představit mu značku ZETOR ze všech úhlů a přesně tak, jak si návštěvník přeje,“ uvádí Arkadiusz Fulek, ředitel ZETOR POLSKA Sp. z o.o.

Na ploše o rozloze 3 ha, se nachází nejenom prostor pro uskladnění nových traktorů, ale vybudován byl výstavní prostor, kde se návštěvník může seznámit s historií značky a se současnými i historickými traktory. K dispozici je dále venkovní dráha a prostor pro testování a vyzkoušení si konkrétních strojů. Kancelářský prostor nabízí několik zasedacích a jednacích místností a v neposlední řadě je zde zřízeno servisní zázemí a sklad náhradních dílů. V prostorách se nachází i prodejna náhradních dílů, reklamních předmětů a dalších drobných věcí z portfolia značky ZETOR. Návštěvníci a zaměstnanci společnosti mohou pohodlně parkovat před budovou, kde je zřízeno dostatek parkovacích míst.

„Dceřiné společnosti ZETOR TRACTORS a.s. podporujeme v jejích aktivitách. Pozitivně proto vnímáme výstavbu nového sídla a oceňujeme, že byl v rámci stavby použit jednotný vizuální styl. Zákazník je pro značku klíčovým partnerem a je chvályhodné, že Zetor Polska udělal další velký krok ke zvýšení kvality služeb a servisu směrem ke klientům,“ říká Margaréta Víghová, ředitelka Úseku korporátní komunikace.

Nové sídlo nabízí k využití plochu, která je 2x větší, než-li tomu bylo u původního sídla. Větší prostor přináší zákazníkům individuálnější a rozsáhlejší možnosti při výběru stroje či jeho prezentace. Vzniklé prostory jsou přizpůsobeny i pro pořádání prezentací a školení nebo i také na návštěvy a exkurze školních zájezdů a zájemců o seznámení se značkou ZETOR.

Výstavba nového sídla byla zahájena na podzim loňského roku a dokončena byla v červnu letošního roku. Během července probíhalo stěhování, které skončilo počátkem srpna. Celkové náklady na výstavu nové centrály přesáhly 60 mil. Kč. Budova a celý prostor jsou vyvedeny v rámci korporátního stylu značky a celkově jde o moderní a reprezentativní prostor značky ZETOR v Polsku.

Máme ohlasy od lidí, kteří kolem nové budovy jezdí, že se jim vizuálně velmi zamlouvá. Někteří ji dokonce považují za nejkrásnější v celém okolí. Fakt, že se prostory veřejnosti zalíbily, nás těší. S uvedením do provozu nového centra však práce nekončí. Maximální pozornost věnujeme na posílení vlivu značky ZETOR na trhu a připravujeme řadu akcí, které se pozitivně dotknou zákazníků. Více informací se dozvíte již brzy,“ dodává na závěr Arkadiusz Fulek, ředitel polské afilace.

O společnosti ZETOR TRACTORS a.s.

Společnost ZETOR TRACTORS a.s. je výrobcem traktorů ZETOR. Vlastníkem společnosti je od roku 2002 slovenská společnost HTC holding a.s. Výrobní kapacita je soustředěna v Brně-Líšni a v současnosti společnost zaměstnává přes 700 lidí. V zahraničí je ZETOR zastoupen pěti dceřinými společnostmi (afilacemi) ve Velké Británii, Francii, Německu, Polsku a v Severní Americe. Z celkové produkce jde 85 % na export. Vedle ČR a SK patří mezi tradiční trhy Polsko, Litva, Irsko, Německo, Velká Británie, Francie, USA, Bulharsko a další.

V letošním roce slaví značka ZETOR 70 let od svého vzniku. Za dobu své existence prodala více než 1,3 milionu traktorů do 136 zemí světa. Zákazníkům ZETOR nabízí ideální poměr kvality a ceny produktů. Díky vlastnímu výrobnímu a vývojovému centru v Brně jsou traktory neustále inovovány, a poskytují tak zákazníkům tu nejlepší kombinaci síly a výkonu motoru, jednoduchého účelného provedení a vynikající provozní efektivity. Portfolio značky ZETOR v současné době zahrnuje čtyři modelové řady traktorů (MAJOR, PROXIMA, FORTERRA a CRYSTAL), plánuje se rozšíření na šest modelových řad. V roce 2015 představil ZETOR TRACTORS a.s. designový koncept ZETOR by Pininfarina, který bude postupně aplikován na všechny modelové řady. Kromě traktorů společnost vyrábí a prodává také samostatné motory a traktorové komponenty. V nabídce jsou mj. dvě řady čelních nakladačů ZETOR SYSTEM a originální oleje značky ZETOR. ZETOR poskytuje také služby v oblasti servisu a prodeje náhradních dílů a je schopný zajistit dodání žádaných komponentů po celém světě.

Podrobnější informace o značce ZETOR a jejích produktech naleznete na:

http://www.zetor.cz

www.zetorbypininfarina.cz

www.zetor70.cz

 

Sledujte ZETOR TRACTORS také na sociálních sítích:

Facebook: https://www.facebook.com/zetor/?fref=ts

Twitter: https://twitter.com/zetortractors

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/zetor-tractors-a-s-

 

Kontakt pro další informace:

Alexandr Kuchař, ZETOR TRACTORS a.s., mob.: +420 739 327 983, e-mail: akuchar@zetor.com

 

Šárka Bláhová, AMI Communications, tel.: +420 234 124 112, mob.: +420 724 518 026, e-mail: sarka.blahova@amic.cz


Zdroj: Zetor, 2. 9. 2016





© Copyright AGRIS 2003 - Publikování a šíření obsahu agrárního WWW portálu AGRIS je možné (pokud není uvedeno jinak) pouze za podmínky uvedení zdroje v podobě www.agris.cz a data publikace v AGRISu.

Přímá adresa článku:
[http://www.agris.cz/detail.php?id=174169&iSub=518 Vytištěno dne: 29.03.2024 07:35