Pro kvalitu medu je podle vítězky soutěže klíčové stanoviště
18.09.2016 | ČTK
Pro kvalitu medu je nejdůležitější stanoviště úlu. Na výsledku se odráží přibližně z 85 procent, zbytek tvoří práce včelaře, řekla dnes ČTK Dagmar Šormová z Prahy, která je celkovou vítězkou ocenění Med roku 2016 a uspěla také v kategorii vícedruhových květových medů. Ceny převzala dnes v Centru volného času Lužánky v Brně.Zpráva byla upravena na základě obchodních podmínek ČTK, uplné znění získáte na obchodni@mail.ctk.cz
Copyright (2003) The Associated Press (AP) - všechna práva vyhrazena. Materiály agentury AP nesmí být dále publikovány, vysílány, přepisovány nebo redistribuovány.
Další články ke kauze Kvalita potravin:
- Odpad, protáhlé obličeje. Brambory z ciziny z jednoho řetězce při degustaci totálně propadly (09.02.2024)
- Muž v Brně prodával leklé kapry, potom napadl inspektorky veterinární správy (12.01.2024)
- ÚOHS letos zahájil správní řízení s jedním řetězcem a jedním výrobcem potravin (08.01.2024)
- Evropská unie chce vypudit falešný med z trhu. Chystá i laboratoř (01.01.2024)
- Nejen dobré příklady z praxe a podnikatelské příběhy českých farmářů (03.11.2023)