Agris.cz - agrární portál

Nejlepší firemní web má Zetor

17. 11. 2016 | Zetor

Dne 15. listopadu proběhla v Praze konference WebTop100, jejíž součástí bylo i vyhlášení výsledků prestižní soutěže firemních webů a digitálních řešení v ČR. Společnost ZETOR TRACTORS a.s. se stala absolutním vítězem v hlavní kategorii soutěže Firemní web roku a zvítězila také v kategoriích Auto-moto a Microsite, dále získala druhé místo v kategorii Mobilní řešení.

Konference WebTop100 se letos konala již popatnácté. V rámci soutěže se udělovala ocenění v osmi samostatných kategoriích a byl vyhlášen i absolutní vítěz. Přihlášené účastníky posuzovala a hodnotila porota složená se z více než 50 odborníků na digitální marketing. V letošním ročníku jednoznačně bodovala společnost ZETOR TRACTORS a.s., jejíž web www.zetor.cz se stal absolutním vítězem. Nově spuštěný web obsadil dále také 1. místo v kategorii firemní web Auto-moto.

Vítězný web byl spuštěn v roce 2016 a prošel kompletním redesignem. Nyní je více zaměřen na koncové zákazníky a zjednodušuje jim orientaci na stránkách. Kromě většího množství informací o produktech nabízí i rozsáhlejší mediální obsah a je optimalizovaný pro mobilní zařízení. Nové webové stránky v sobě integrují a vhodně kombinují moderní prvky a inovace s nástroji k představení produktů a předání obsahových sdělení návštěvníkům webu. V kategorii mobilní web obsadila společnost 2. místo.

Kromě klasických webových stránek přihlásil ZETOR TRACTORS a.s. do soutěže i microsite projektu Zetor by Pininfarina, na stránkách www.zetorbypininfarina.com společnost představuje designovou budoucnost svých traktorů, věnuje se jak vizuálnímu, tak i obsahovému sdělení nového designu, jenž bude v horizontu několika nejbližších let postupně aplikován na traktory ZETOR. Tento web se stal vítězem v kategorii Microsite.

„Soutěže WebTop100 jsme se účastnili poprvé a jsme velice hrdí, že jsme získali, tak významné ocenění v rámci digitálního marketingu. Mít funkční a atraktivní web je důležitým prvkem v rámci efektivní marketingové komunikace se zákazníkem v 21. století. Aktuálně upravujeme korporátní a marketingovou komunikaci s cílem přiblížit se více svým zákazníkům. Spuštění nového webu směřovalo nejen k zatraktivnění vizuální stránky a optimalizaci pro mobilní zařízení, ale rovněž jsme chtěli návštěvníkům stránek přinést poutavější informace o našich produktech, zapojit je více do multimediálního obsahu a přinést fanouškům další informace o událostech spojených s naší značkou. Výsledky prestižní soutěže jasně dokazují, že jsme se vydali správným směrem,“ říká Robert Todt, ředitel Úseku prodeje a marketingu ZETOR TRACTORS a.s.

S myšlenkou nového webu oslovil ZETOR společnost Giant interactive s.r.o., která výrobce traktorů zaujala zejména svým konceptem a osobním přístupem. Společnost očekávání splnila a výsledkem je přehledný web v moderním designu. Když nás ZETOR oslovil s poptávkou realizace jejich nového webu, nemuseli jsme dlouho přemýšlet nad odpovědí. Byla to pro nás výzva nejen z pohledu nového segmentu, ale také nás oslovilo, že se jedná o klienta s tradičními českými kořeny. Společně také vnímáme, že spuštění nového webu je prvním krokem dlouhodobé a strategické spolupráce v rámci online aktivit,říká Patrik Bajer, výkonný ředitel společnosti Giant interactive.

S uvedením nového webu do praxe práce na něm nekončí. Představená podoba a design webu bude postupně aplikován na weby zahraničních obchodních partnerů, se kterými společnost ZETOR TRACTORS a.s. spolupracuje.

O společnosti ZETOR TRACTORS a.s.

Společnost ZETOR TRACTORS a.s. je výrobcem traktorů ZETOR. Vlastníkem společnosti je od roku 2002 slovenská společnost HTC holding a.s. Výrobní kapacita je soustředěna v Brně-Líšni a v současnosti společnost zaměstnává přes 700 lidí. V zahraničí je ZETOR zastoupen pěti dceřinými společnostmi (afilacemi) ve Velké Británii, Francii, Německu, Polsku a v Severní Americe. Z celkové produkce jde 85 % na export. Vedle ČR a SK patří mezi tradiční trhy Polsko, Litva, Irsko, Německo, Velká Británie, Francie, USA, Bulharsko a další.

V letošním roce slaví značka ZETOR 70 let od svého vzniku. Za dobu své existence prodala více než 1,3 milionu traktorů do 136 zemí světa. Zákazníkům ZETOR nabízí ideální poměr kvality a ceny produktů. Díky vlastnímu výrobnímu a vývojovému centru v Brně jsou traktory neustále inovovány, a poskytují tak zákazníkům tu nejlepší kombinaci síly a výkonu motoru, jednoduchého účelného provedení a vynikající provozní efektivity. Portfolio značky ZETOR v současné době zahrnuje čtyři modelové řady traktorů (MAJOR, PROXIMA, FORTERRA a CRYSTAL), plánuje se rozšíření na šest modelových řad. V roce 2015 představil ZETOR TRACTORS a.s. designový koncept ZETOR by Pininfarina, který bude postupně aplikován na všechny modelové řady. Kromě traktorů společnost vyrábí a prodává také samostatné motory a traktorové komponenty. V nabídce jsou mj. dvě řady čelních nakladačů ZETOR SYSTEM a originální oleje značky ZETOR. ZETOR poskytuje také služby v oblasti servisu a prodeje náhradních dílů a je schopný zajistit dodání žádaných komponentů po celém světě.

Podrobnější informace o značce ZETOR a jejích produktech naleznete na:

http://www.zetor.cz

www.zetorbypininfarina.cz

www.zetor70.cz

 

Sledujte ZETOR TRACTORS také na sociálních sítích:

Facebook: https://www.facebook.com/zetor/?fref=ts

Twitter: https://twitter.com/zetortractors

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/zetor-tractors-a-s-

 

Kontakt pro další informace:

Alexandr Kuchař, ZETOR TRACTORS a.s., mob.: +420 739 327 983, e-mail: akuchar@zetor.com

 

Šárka Štočková, AMI Communications, tel.: +420 234 124 112, mob.: +420 724 518 026, e-mail: sarka.stockova@amic.cz


Zdroj: Zetor, 17. 11. 2016





© Copyright AGRIS 2003 - Publikování a šíření obsahu agrárního WWW portálu AGRIS je možné (pokud není uvedeno jinak) pouze za podmínky uvedení zdroje v podobě www.agris.cz a data publikace v AGRISu.

Přímá adresa článku:
[http://www.agris.cz/detail.php?id=174169&iSub=518 Vytištěno dne: 29.03.2024 09:36