Agris.cz - agrární portál

Zastupitelé Litoměřic budou řešit budoucnost Zahrady Čech

9. 3. 2017 | ČTK

Budoucnost výstaviště Zahrada Čech budou dnes v Litoměřicích řešit zastupitelé. Ohroženo je pořádání plánovaných akcí, včetně podzimního zahrádkářského veletrhu Zahrada Čech. Město vypovědělo smlouvu se současným provozovatelem, uzavřít chce novou smlouvu. S vítězem nového výběrového řízení chce město podepsat smlouvu do konce roku s možností prodloužení do 30. dubna 2018.

Areál o rozloze 12.000 metrů čtverečních patří městu. Radnice má padesátiprocentní podíl ve firmě Zahrada Čech, druhou půlku vlastní společnost EXPO.CZ. Ta nezaplatila poslední nájem a rada jí v lednu vypověděla smlouvu s tříměsíční výpovědní lhůtou.

Zastupitelé budou postup radnice schvalovat dnes odpoledne. Vybrat nájemce musí vedení města co nejrychleji, aby nebylo ohroženo pořádání akcí na výstavišti, na němž se na podzim tradičně koná zahradnický veletrh Zahrada Čech. Loni ho navštívilo přes 80.000 lidí.


Zdroj: ČTK, 9. 3. 2017





© Copyright AGRIS 2003 - Publikování a šíření obsahu agrárního WWW portálu AGRIS je možné (pokud není uvedeno jinak) pouze za podmínky uvedení zdroje v podobě www.agris.cz a data publikace v AGRISu.

Přímá adresa článku:
[http://www.agris.cz/detail.php?id=174169&iSub=518 Vytištěno dne: 18.05.2024 13:15