Agris.cz - agrární portál

Informační a komunikační technologie v zemědělství ČR - průzkum 2017

29. 5. 2017 | Agris

Zúčastněte se průzkumu ICT v zemědělství:

https://pruzkum.agris.cz/

Aktuálně začalo probíhat rozsáhlé šetření rozvoje informačních a komunikačních technologií  (ICT) v podnicích zemědělské výroby, které zahrnuje území celé ČR. Cílem je analyzovat rozvoj a kvalitu internetové konektivity ve venkovských regionech, vybavenost technickým a programovým vybavením, využívání moderních technologií (struktura, intenzita) a dále zjistit aktuální vývojové trendy. Průzkum navazuje na šetření provedená v předchozích letech.

Tento nekomerční výzkum provádí Katedra informačních technologií Provozně ekonomické fakulty České zemědělské univerzity v Praze v rámci dlouhodobé koncepce výzkumné činnosti.

Formulář dotazníku je k dispozici jako on-line webový formulář dostupný na portálu AGRIS: https://pruzkum.agris.cz/. Zde je také možné stáhnout formulář, který lze vyplnit a zaslat na katedru dopisem nebo mailem.

Předem děkujeme všem respondentům za spolupráci!


Zdroj: Agris, 29. 5. 2017





© Copyright AGRIS 2003 - Publikování a šíření obsahu agrárního WWW portálu AGRIS je možné (pokud není uvedeno jinak) pouze za podmínky uvedení zdroje v podobě www.agris.cz a data publikace v AGRISu.

Přímá adresa článku:
[http://www.agris.cz/detail.php?id=174169&iSub=518 Vytištěno dne: 19.04.2024 12:03