27.9.2017 Finalizace bioprodukce - Zpracování mléka, od legislativy až po distribuci zákazníkům
25. 9. 2017 | pro-bio.cz
Vážení,
dovolujeme si Vás pozvat na druhý ze seminářů z cyklu FINALIZACE BIOPRODUKCE A MOŽNOSTI JEJÍHO ODBYTU.
Na semináři bude podrobně vysvětlena nová legislativa faremního zpracování mléka.
Téma: ZPRACOVÁNÍ MLÉKA, od legislativy až po distribuci zákazníkům
Termín: 27.9.2017
Čas: 9.00 – 16.00
Místo konání: BioFarma Belina, Nežichov 8 , 364 01 Toužim | GPS: 50.037676N, 13.058188E
Program:
9.00 - 9.15 prezence
9.15 –12.15 Praktická část, Blanka Hrbková, Ing. Ivan Hrbek, poradce pro EZ
· Výroba sýru "typu majorero" řemeslným způsobem s využitím tradičních výrobních postupů
· Nové způsoby zrání sýru
· Afinace sýrů
Exkurze do místní minimlékárny
12.15 –12.30 oběd
12.30 –15.45 Teoretická část, Ing. Ivan Hrbek, poradce pro EZ
· Syrové nebo pasterované mléko
· Nová legislativa faremního zpracování
· Označování mléčných výrobků
· Uvádění na trh
15.45—16.00 Diskuze a závěr
Přihlášky do 26.9.2017 emailem na martina.cechova@pro-bio.cz, nebo telefonicky na 607563041. Seminář je bezplatný, dopravu na místo si hradí každý účastník sám. Občerstvení zajištěno. Změna přednášejících možná.
Zdroj: pro-bio.cz, 25. 9. 2017
© Copyright AGRIS 2003 - Publikování a šíření obsahu agrárního WWW portálu AGRIS je možné (pokud není uvedeno jinak) pouze za podmínky uvedení zdroje v podobě www.agris.cz a data publikace v AGRISu.
Přímá adresa článku:
[http://www.agris.cz/detail.php?id=174169&iSub=518 Vytištěno dne: 28.04.2024 15:39