Agris.cz - agrární portál

27.9.2017 Finalizace bioprodukce - Zpracování mléka, od legislativy až po distribuci zákazníkům

25. 9. 2017 | pro-bio.cz

Vážení,

dovolujeme si Vás pozvat na druhý ze seminářů z cyklu FINALIZACE BIOPRODUKCE A MOŽNOSTI JEJÍHO ODBYTU.

Na semináři bude podrobně vysvětlena nová legislativa faremního zpracování mléka.

Téma: ZPRACOVÁNÍ MLÉKA, od legislativy až po distribuci zákazníkům

 

Termín: 27.9.2017

Čas: 9.00 – 16.00

Místo konání: BioFarma Belina, Nežichov 8 , 364 01 Toužim | GPS: 50.037676N, 13.058188E

 

Program:

9.00  - 9.15 prezence

9.15 –12.15  Praktická část, Blanka Hrbková, Ing. Ivan Hrbek, poradce pro EZ

· Výroba sýru "typu majorero" řemeslným způsobem s využitím tradičních výrobních postupů 

· Nové způsoby zrání sýru

· Afinace sýrů

  Exkurze do místní minimlékárny

12.15 –12.30 oběd

12.30 –15.45  Teoretická část, Ing. Ivan Hrbek, poradce pro EZ

· Syrové nebo pasterované mléko

· Nová legislativa faremního zpracování

· Označování mléčných výrobků

· Uvádění na trh

15.45—16.00 Diskuze a závěr

 

Přihlášky do 26.9.2017 emailem na martina.cechova@pro-bio.cz, nebo telefonicky na 607563041.  Seminář je bezplatný, dopravu na místo si hradí každý účastník sám.  Občerstvení zajištěno. Změna přednášejících možná.

 


Zdroj: pro-bio.cz, 25. 9. 2017





© Copyright AGRIS 2003 - Publikování a šíření obsahu agrárního WWW portálu AGRIS je možné (pokud není uvedeno jinak) pouze za podmínky uvedení zdroje v podobě www.agris.cz a data publikace v AGRISu.

Přímá adresa článku:
[http://www.agris.cz/detail.php?id=174169&iSub=518 Vytištěno dne: 28.04.2024 15:39