Agris.cz - agrární portál

Nejlepší farmy roku 2017 převezmou ocenění z rukou prezidentských kandidátů

9. 12. 2017 | ASZ

Pět nejlepších farem, které každoročně vyhlašuje Asociace soukromého zemědělství ČR, převezme v letošním roce ocenění z rukou kandidátů na prezidenta ČR. Stane se tak na slavnostním vyhlášení výsledků soutěže Farma roku 2017. To se uskuteční ve čtvrtek 14. prosince v pražském Divadle ABC.

V průběhu tohoto komponovaného večera bude široké zemědělské a nezemědělské veřejnosti prostřednictvím videoklipů nejprve představeno a poté postupně vyhlášeno pět nominovaných farem, které byly hodnoceny dle několika kritérií, a to celkového vzhledu farmy, organizace práce, ekonomických výsledků, zamýšleného rozvoje a zapojení rodiny do chodu farmy. Čeká je zajímavá finanční odměna v hodnotě celkem 200.000 Kč.

Soutěž rodinných farem z různých koutů naší republiky, s různorodou charakteristikou, strukturou či velikostí hospodářství, které prezentují svůj podnikatelský záměr, si za šestnáct let svého trvání získala velkou oblibu. Stala se inspirací pro ostatní soukromě hospodařící zemědělce, změnila pohled části veřejnosti na sedláky a vrátila vážnost rodinným farmám jako nezastupitelné součásti českého zemědělství.

Více o soutěži Farma roku naleznete zde: http://www.asz.cz/cs/soutez-o-farmu-roku/

Hlavní kancelář ASZ ČR

 

Kontakt:

Šárka Gorgoňová, vedoucí mediálního oddělení ASZ ČR

tel.: 604 849 294

 e-mail: sarka.gorgonova@asz.cz

 

Asociace soukromého zemědělství ČR je dobrovolnou stavovskou a profesní organizací soukromých zemědělců v České republice. Veškerá její činnost vychází z respektování starých selských tradic a přesvědčení o perspektivě rodinných farem jako základu moderního evropského zemědělství a živého venkova. Více informací na www.asz.cz.  


Zdroj: ASZ, 9. 12. 2017





© Copyright AGRIS 2003 - Publikování a šíření obsahu agrárního WWW portálu AGRIS je možné (pokud není uvedeno jinak) pouze za podmínky uvedení zdroje v podobě www.agris.cz a data publikace v AGRISu.

Přímá adresa článku:
[http://www.agris.cz/detail.php?id=174169&iSub=518 Vytištěno dne: 28.04.2024 19:31