Agris.cz - agrární portál

ZETOR svými novinkami nadchl domácí i zahraniční publikum, hvězdou byl nový MAJOR

24. 4. 2018 | Zetor

Společnost ZETOR TRACTORS a.s. představila návštěvníkům brněnského veletrhu Techagro novinky ze svého portfolia. ZETOR zaujal nejen osmi vystavenými exponáty, ale také bohatým doprovodným programem jako například koutek s novou PC hrou Pure Farming. Stánek ZETORU mohlo ve dnech 8. – 12. dubna obdivovat více než 110 tisíc návštěvníků z ČR i celého světa. Stánek ZETORU navštívil také ministr zemědělství ČR.

Společnost ZETOR TRACTORS a.s. představila na brněnském veletrhu TECHAGRO žhavé novinky ze své stáje. Stejně jako na hannoverské Agritechnice, i v Brně sklidil největší úspěch MAJOR v novém designu. Jeho realizací tak společnost splnila slib, který dala při představení designového konceptu ZETOR by Pininfarina na Agritechnice 2015. Zaujala také nová modelová řada HORTUS a UTILIX či modernizovaná PROXIMA s FORTERROU. Návštěvníci se mohli dozvědět více i o vystaveném inovativním 4válcovém motoru ZETOR.

„Stejně jako před dvěma lety, tak i nyní zaznamenáváme o produkty značky ZETOR obrovský zájem, a to jak ze strany fanoušků, tak i nových potenciálních dealerů či dodavatelů. Naplněný stánek jasně vypovídá o faktu, že značka ZETOR u lidí stále rezonuje a aktivně ji vyhledávají. Velikou poctou pro nás byla rozhodně návštěva ministra zemědělství pana Jiřího Milka. Dalším váženým hostem byl íránský velvyslanec. Z obchodního pohledu máme desítky a stovky poptávek po traktorech všech modelových řad a na veletrhu jsme uzavřeli i několik dílčích reálných obchodů,“ chválí si letošní účast Lukáš Krejčíř, ředitel Finančního úseku ZETOR TRACTORS a.s.

Oficiální představení novinek si nenechali ujít ani novináři významných odborných a zpravodajských médií. Pondělní tiskové konference s představením novinek se zúčastnilo přes 30 novinářů z ČR a řady zemí Evropy jako je Švédsko, Francie, Nizozemsko, Velká Británie, Německo, Rakousko, Polsko, Slovensko a Maďarsko. Pro veřejnost byla na stánku ZETORU kromě představovaných novinek přichystaná tipovací soutěž a „koutek“ s novou PC hrou Pure Farming, kde si zájemci mohli vyzkoušet, jaké je to být farmářem a jezdit v ZETORU.

TECHAGRO patří mezi tři největší zemědělské veletrhy v Evropě. Návštěvnost letošního ročníku dosahovala 110 tisíc návštěvníků. Kromě domácích přijela i řada zahraničních návštěvníků. V rámci ankety Traktor roku 2018 pořádané Zemědělským týdeníkem získala FORTERRA HSX 140 druhé místo. Příští ročník se bude konat zase za dva roky a příznivci značky ZETOR se mohou spolehnout, že značka opět nabídne inovace a zajímavosti.

 

O společnosti ZETOR TRACTORS a.s.

Společnost ZETOR TRACTORS a.s. je výrobcem traktorů ZETOR. Vlastníkem společnosti je od roku 2002 slovenská společnost HTC holding a.s. Výrobní kapacita je soustředěna v Brně-Líšni a v současnosti společnost zaměstnává 660 pracovníků v Brně a dalších 90 manažerů a zaměstnanců v zahraničí. Na exportních trzích je ZETOR zastoupen šesti dceřinými společnostmi (afilacemi) ve Velké Británii, Francii, Německu, Polsku, Severní Americe a v Indii. 85 % celkové produkce je určeno na export. Vedle ČR a SK patří mezi tradiční trhy Polsko, Litva, Irsko, Německo, Velká Británie, Francie, USA anebo Bulharsko.

V roce 2016 oslavila značka ZETOR 70 let od svého vzniku. Za dobu své existence prodala více než 1,3 milionu traktorů do 136 zemí světa. Zákazníkům ZETOR nabízí ideální poměr kvality a ceny produktů. Díky vlastnímu výrobnímu a vývojovému centru v Brně jsou traktory neustále inovovány, a poskytují tak zákazníkům tu nejlepší kombinaci síly a výkonu motoru, jednoduchého účelného provedení a vynikající provozní efektivity. Portfolio značky ZETOR se v současné době skládá ze čtyř modelových řad traktorů (MAJOR, PROXIMA, FORTERRA a CRYSTAL) a plánuje se rozšíření na šest modelových řad.

V roce 2015 představil ZETOR TRACTORS a.s. designový koncept ZETOR by Pininfarina, který bude postupně aplikován na všechny modelové řady. Kromě traktorů společnost vyrábí a prodává také samostatné motory a traktorové komponenty. V nabídce jsou mj. dvě řady čelních nakladačů ZETOR SYSTEM a originální oleje značky ZETOR. ZETOR poskytuje také služby v oblasti servisu a prodeje náhradních dílů. Společnost je schopná zajistit dodání žádaných komponentů po celém světě.

 

Podrobnější informace o značce ZETOR a jejích produktech naleznete na:

http://www.zetor.cz

Sledujte ZETOR TRACTORS také na sociálních sítích:

Facebook: https://www.facebook.com/zetor

Twitter: https://twitter.com/zetortractors

 

Kontakt pro další informace:

Alexandr Kuchař, ZETOR TRACTORS a.s., mob.: +420 739 327 983, e-mail: akuchar@zetor.com


Zdroj: Zetor, 24. 4. 2018





© Copyright AGRIS 2003 - Publikování a šíření obsahu agrárního WWW portálu AGRIS je možné (pokud není uvedeno jinak) pouze za podmínky uvedení zdroje v podobě www.agris.cz a data publikace v AGRISu.

Přímá adresa článku:
[http://www.agris.cz/detail.php?id=174169&iSub=518 Vytištěno dne: 26.04.2024 21:37