Agris.cz - agrární portál

Facebooková stránka k 1. limousine aukci

4. 7. 2018 | ČSCHMS

Do historicky první limousine aukce, která se uskuteční jako součást programu Jihočeské limousine show v Českých Budějovicích, zbývají necelé dva měsíce. Jak bylo avizováno, na facebookové stránce Aukce Limousine – Czech republic se postupně objevují informace k této akci - fotky a rovněž i videa jednotlivých zástupců, kteří budou v dražbě nabídnuti k prodeji. Nechybí ani detailní komentář, případně fotky rodičů.

Již nyní zde najdete nabídku několika jedinců. Mezi nimi je například dcera z Francie dovezeného býka Ialapolys (ZLM 580) Karkulka ze Lhotky či Cikorka z Todně po francouzském inseminačním Eddovi (ZLM 059), dále pak nejlépe hodnocený limousinský býk druhého turnusu Dalík VFU (ZIL 255) či plemeníci z chovu bratrů Farkových jako je Cvalda z Todně P (ZIL 216) spolu s homozygotně bezrohým Džonem z Todně PP (ZIL 359).

Další informace budou postupně přibývat, určitě se tedy vyplatí tuto stránku sledovat.

Celou organizaci aukce zajišťuje ve spolupráci s limousinským klubem a Českým svazem chovatelů masného skotu společnost Jihočeský chovatel a.s., kterou si chovatelé k organizačnímu zabezpečení přizvali. Aukce se uskuteční v podvečer 25. srpna 2018 v Českých Budějovicích.


Zdroj: ČSCHMS, 4. 7. 2018





© Copyright AGRIS 2003 - Publikování a šíření obsahu agrárního WWW portálu AGRIS je možné (pokud není uvedeno jinak) pouze za podmínky uvedení zdroje v podobě www.agris.cz a data publikace v AGRISu.

Přímá adresa článku:
[http://www.agris.cz/detail.php?id=174169&iSub=518 Vytištěno dne: 27.04.2024 18:50