20.11. 2018 TK k aktuálním trendům ve výživě, inovacím a aktualitám v oblasti českých cechovních norem
16.11.2018 | Potravinářská komora
Dovolujeme si vás pozvat na tiskovou konferenci, která se koná v úterý 20.11. od 10.00 v Café Louvre na Národní třídě č. 22, Praha 1.
Tématem tiskové konference jsou aktuální trendy ve výživě, pokud jde o obiloviny, i inovace a tvorba cechovních norem pro jejich výrobu. Máme připravenu také ochutnávku nových druhů pečiva.
Svoji účast potvrďte, prosím, na mail: vecerova@foodnet.cz, nebo mobil: 602 704 859.
Další články v kategorii
- Šlechtění a tvorba ekonomických selekčních indexů (28.03.2024)
- Komora: Loni přibylo žadatelů o podporu, farmy se rozdělovaly účelově (28.03.2024)
- SVS loni v Olomouckém kraji kvůli možnému týrání zvířat provedla 250 kontrol (28.03.2024)
- Umělá inteligence upravila pivo. Experti novou variantu ocenili (28.03.2024)
- Státy EU se shodly na prodloužení volného obchodu s Ukrajinou, platí ale omezení (28.03.2024)
- OSN: Miliony lidí hladoví, ale denně se na světě vyhodí asi miliarda porcí jídla (28.03.2024)