20.11. 2018 TK k aktuálním trendům ve výživě, inovacím a aktualitám v oblasti českých cechovních norem
16.11.2018 | Potravinářská komora
Dovolujeme si vás pozvat na tiskovou konferenci, která se koná v úterý 20.11. od 10.00 v Café Louvre na Národní třídě č. 22, Praha 1.
Tématem tiskové konference jsou aktuální trendy ve výživě, pokud jde o obiloviny, i inovace a tvorba cechovních norem pro jejich výrobu. Máme připravenu také ochutnávku nových druhů pečiva.
Svoji účast potvrďte, prosím, na mail: vecerova@foodnet.cz, nebo mobil: 602 704 859.
Další články v kategorii
- Digitalisation in fruit production in the Horizon Europe CODECS project (24.04.2024)
- Češi stále vyráží na nákupy do Polska. Nejčastěji kvůli cenám a větší nabídce (24.04.2024)
- El Nino a změna klimatu letos zřejmě přinesou do tropů extrémy horka i vlhka (24.04.2024)
- Generali ČP: Mrazy způsobily škody na plodinách za více než 20 milionů korun (24.04.2024)
- Realizace strategických projektů v uhelných regionech se rozjíždí (24.04.2024)