Agris.cz - agrární portál

24. - 28.2.2019 Zájezd na veletrh Simagena 2019

10. 12. 2018 | ČSCHMS

Ve dnech 24. - 28. února 2019 se v Paříži uskuteční mezinárodní veletrh zemědělské a lesnické techniky a chovatelství Simagena. Jak jsme vás již před časem informovali, ani v roce 2019 nebudou na této prestižní pařížské výstavě chybět čeští chovatelé masného skotu se svými zvířaty. Po loňské velice úspěšné výstavní premiéře "limuzíňáků" (psali jsme zde či zde) se pro rok 2019 otevírají evropské výstavní možnosti znovu nejenom jim, ale nově také chovatelům dalšího francouzského plemene charolais. Rádi bychom při této příležitosti opět uspořádali zájezd pro naše členy a jeli tak vystavující chovatele podpořit.

V současné době s napětím očekáváme zveřejnění termínů soutěžních přehlídek, od kterých se bude organizace zájezdu odvíjet a následně vás budeme o podrobnostech informovat. Pokud by měl někdo z chovatelů zájem zúčastnit se veletrhu v jiném termínu, nebo bez nutnosti účasti na soutěžních přehlídkách CH a LI, je zde možnost přihlásit se na obecný zájezd (autobusem/letecky), nebo využít online registraci vstupenek. Více informací naleznete v přiloženém dokumentu, nebo kontaktujte zastoupení veletrhu pro Českou republiku a Slovensko: Active Communication (info@francouzskeveltrhy.cz).

Ohledně odborného zájezdu ušitého na míru našim potřebám s účastí na přehlídkách charolais a limousine vás budeme co nejdříve informovat.

 

Kamil Malát


Zdroj: ČSCHMS, 10. 12. 2018





© Copyright AGRIS 2003 - Publikování a šíření obsahu agrárního WWW portálu AGRIS je možné (pokud není uvedeno jinak) pouze za podmínky uvedení zdroje v podobě www.agris.cz a data publikace v AGRISu.

Přímá adresa článku:
[http://www.agris.cz/detail.php?id=174169&iSub=518 Vytištěno dne: 28.03.2024 13:29