Moravskoslezské restaurace z polského hovězího nevaří
15.02.2019 | ČTK
Moravskoslezští hygienici se kvůli kauze polského hovězího masa zaměřili na kontrolu původu masa v restauracích i školních jídelnách. Během posledních dnů zkontrolovali přes tři desítky restaurací a 35 školních jídelen. Nedostatky nenašli. V kontrolách budou pokračovat.Zpráva byla upravena na základě obchodních podmínek ČTK, uplné znění získáte na obchodni@mail.ctk.cz
Copyright (2003) The Associated Press (AP) - všechna práva vyhrazena. Materiály agentury AP nesmí být dále publikovány, vysílány, přepisovány nebo redistribuovány.
Další články ke kauze Maso z nemocných krav:
- Biologická bomba: V chátrající továrně v Británii přežívá nemoc šílených krav (24.03.2023)
- Kvůli aférám se snížil dovoz polského hovězího i kuřecího do ČR (16.05.2019)
- Polská opozice chce hlavu ministra zemědělství kvůli kauze hovězího (04.04.2019)
- ČR dnes možná ukončí plošné kontroly hovězího z Polska (25.03.2019)
- Polsko podle PAP čeká audit systému kontroly při výrobě masa (13.03.2019)