22. - 27.8. 2019 Země Živitelka 2019

Ve dnech 22.-27. srpna 2019 proběhne na Výstavišti v Českých Budějovicích 46. ročník Mezinárodního agrosalónu Země Živitelka.

Země živitelka je jedinou výstavou u nás, která zahrnuje celý zemědělsko-potravinářský sektor.

Tradičně je v rámci Země živitelky zastoupena zemědělská technika a služby pro zemědělství,rostlinná a živočišná výroba, technologie, lesní a vodní hospodářství, ekologické zemědělství,myslivci, rybáři , včelaři i drobní chovatelé, jednotlivé zemědělské obory jsou prezentovány napříč celým areálem, mají  své pavilony i svůj vlastní program.

Konec srpna je pro všechny zemědělce oslavou a svátkem sklizně. V sobotu společně slavíme NÁRODNÍ DOŽÍNKY. Průvod v čele s nejvyššími představiteli státu a vlády doprovází lidé v krojích, mažoretky, živá hudba, myslivci s dravci a loveckými psy. Nechybí ani tradiční soutěž o nejlepší dožínkový věnec.  

DĚTSKÝ ZEMĚDĚLSKÝ SVĚT  je již tradiční součástí Země živitelky. Představuje interaktivního průvodce pro malé i velké návštěvníky. Významná část areálu je vyhrazena pro naučnou stezku, dětský zemědělský koutek, živou farmu, lesní školu a další aktivity.

Web: http://www.zemezivitelka.cz/

Tisk

Další články v kategorii

Agris Online

Agris Online

Agris on-line
Papers in Economics and Informatics


Kalendář


Podporujeme utipa.info